< Till bloggens startsida

Ses på andra sidan sommaren

Nu tar jag sommarledigt härifrån.

Jag kommer inte försvinna från jordens yta så kontakta migpå facebook eller mobilen eller vad som. Kom hem till mig på en fika så kan vi prata gamla minnen, bada i sjön och dricka saft.

Kasta boll med Alice.
Sitta och ljuga på farstukvisten.
Kratta grus och måla planker.

Det är upp till dig, nu har jag gjort mitt för denna terminen.

Här sitter jag i en bil och dricker cider ...

dsc00587 (MMS)

Här sitter jag i en bil och dricker cider en torsdag vid tre. Varför det kan man undra...jag ska spela freesbeegolf med jobbet. Trevligt tycker jag och tog ledigt imorgon. Ha en bra torsdag!


För vi förtjänar det!

Eftersom jag inte blgogat om någonting det sista så har jag säkert inte berättat att jag och älskade Heléne ska iväg och *trumvirvel*...



...Rida westernridning igen! Med Håkan Ask som är på bilden. Vi gjorde det för sju år sedan och nu är det dags igen. En hel dag på hästryggen ute i skogarna. Göra upp eld, ev. bada, fika, rida, galoppera över stock och sten, prata skit, vara tysta och beundra.

NJUTA!

För vi förtjänar det.

Om dryga månaden sker detta, då var det sju år sedan sist.

Stora karln

Sa jag att herrn fyller 30 (!!!!) år idag!!!
Stora karln, älskade killen, underbara mannen!



Han har fått en himlans massa pengar att köpa supersnygg grill för, en grillväska aka kylväska med gottigt innehåll, en hallampa, en stor ljusstake, en tröja (från mig) och en timmes tur med en Lamborghini Gallardo +instruktör (från mig). Inte dåligt, I'm telling you! Och på lördag är det grabbkväll och jag och Alice är på inget sätt bjudna så vi får dra helt enkelt. Undrar bara vem ska kan tänka sig att ha mig på besök till två-tre på natten i värsta fall. Det löser sig.



I come in peace

I come in peace!

Jag har varit på maskerad...



Och jag har lyssnat på en speleman....



Sen har vi haft 30-årskalas för herrn, jag har slitit på jobbet och Alice var halt ett par dagar.

Nu säger vi "tillbaka till det vanliga" och jag ska visa er allt jag gör. Nästan. Eller nej, inte ens nästan men väl valda bitar.


Han har aldrig varit "den snygge"

Okej, han har aldrig varit "den snygge fotbollsspelaren" men jag måste nog säga att han såg bättre ut med magrutor och tight rumpa.



Nu är det dags Ronaldo, pension.

Ensamma själar

Vi är två på kontoret idag. Jippie. Not. De andra är lediga, uthyrda eller på utbildning medans vi två ensamma själar ska jobba häcken av oss.

Livet är aldrig rättvist, det är inte meningen.

Men jag är glad och säger "Sne peace på er" i alla fall.

Chip.


Jag blir tokig

SOL men framför allt 30 grader. Det är för varmt när man är i Sverige. Egypten och 35 grader, inga problem men inte här. Det blir så klibbigt, kvavt och äckligt.

Trots det har jag varit ute och ränsat land.

High five!

En gubbe med cykelrumpa



Varför denna bild tro?

Jo, det är den första bilden man får upp på google om man bildgooglar "cykelrumpa". Festlig. Undrar om det är den lite ledsna-förvånade-plågade minen som tyder på cykelrumpa. I så fall får jag gå runt och se ut sån hela dagen imorgon för jag tog ett cykelpass nu på kvällen. Jag har ont i hela "underredet". Men det går över och ibland är det ju skönt att veta att det finns skelett innanför allt lull-lull där bak!!

Vi kan inte skratta tyst och fnissa

Jag och sis åkte även för att träffa vår far med tillhörande sambo i stan. Vi blev bjudna på Tant-Grön-blåbärspaj och fanta. Som två små flickor, jag älskar att vara pappas flicka!

Vi skvallrade, skrattade (högt såklart, som vår familj alltid gör vare sig det är hemma i kammarn eller bland folk) och njöt av varandras sällskap.

Sen svettades jag mellan brösten och då ville jag åka hem.

Första gången på 10 år

Jag var på Myrorna idag för första gången på säkert 10 år. Tog med mig min syster som förmodligen aldrig någonsin skulle kunna ta på sig något som säljs där. Hon var rätt negativ helt enkelt men det stoppade inte mig. Jag köpte inga kläder däremot blev det diverse andra saker!






En Håkan-Nesser-bok jag inte läst 15 pix, Bibeln 15 pix (tro inget annat än att detta är i forskningssyfte, den ska med till jobbet på tisdag) och en bok med frågor man inte vågar ställa till sin doktor 15 pix. Nu är ju inte jag den som inte vågar fråga men den verka innehålla mycket matnyttigt.

Sen blev det en glasmortel som jag inte bemödar mig plocka ur diskmaskinen för att få med på kortet och sen två accesoarer för nästa lördags maskerad. Har jag sagt att jag ska på maskerad? Att jag ska vara rockig? Det kan bli spännande....och coolt.

Dagens cred går till Myrorna.

Det bästa med ledighet

De två absolut bästa sakerna med att vara ledig är att man kan vara uppe hur länge som helst och trots det överleva morgondagen (somnade halv tre inatt) och morgonmyset.



Idag försakade jag dock morgonmyset för en runda på cykeln och nu är det dags att försöka få lite färg på min lekamen innan jag beger mig till stan med sis som är på permission från sin sambo (som förövrigt älskar peddoskämt).


Inte helt hundra




RSS 2.0