< Till bloggens startsida

Pics






Fria eller inte fria

29 februari, då får ju vi tjejer fria! Vilken himla tur, jag som gått och väntat på att få göra just det...eller inte. Men kanske om fyra år, eller åtta, eller inte alls. Man kan säga att det kvittar litegrann, inte på ett bittert sätt utan på ett jag-är-glad-i-vilket-fall-som-helst-sätt.

Summa summarum, jag skiter i att fria idag och använder eftermiddagen till att forma min lekamen på gymmet med tjejerna istället. Två andra icke-frieskor. 

Och så ser vi fram emot helgen, det ska man alltid göra.


Chilla och vakta



Så här låg lilla struten när jag lämnade henne imorse. Ser inte så hemskt bekvämt ut men hon gillar't. Tre klapp på magen, ett vi-ses-i-eftermiddag och ingen är lyckligare än hon när hon förstår att hon slipper åka bil hela vägen till jobbet. Hon chillar och vaktar. Bra så.


Toabesök



En liten grej bara. På damtoan i Boråshallen var sitsen uppfälld. Konstig kvinna tänkte jag men det fanns inget att göra för jag rör inte toalettlock eller sits på sånna här offentliga toaletter (helst inte kran eller handtag heller). Möjligtvis med jackärmen men det är bara i nödfall. Alltså när lock och sits är nerfällda och jag behöver gå på toa. Ett bra tips tjejer för att slippa lägga papper på hela sitsen eller äcklas av att låren nuddar äckeltoa - sitt i luften. Statiskt alltså. Så kissar ni. Jag förutsätter att ingen gör nummer två på ett sånt här ställe, ingen normal människa i alla fall. Och självklart ingen tjej för vi gör inte sånt överhuvudtaget. Då kanske det hade blivit lite för jobbigt för benen med...
Ja så vad ville jag med detta. Inte speciellt mycket, bara en iaktagelse och ett tips.


Baskettisdag

God morgon!
Ny dag, redan onsdag och igår firade jag att tisdagen var över med att gå på basket för första gången på säkert tio år (femton år sedan? Måste vart när jag var förälskad i en kille som höll på med basket). Borås basket mötte 08 Stockholm. Och nej jag har ingen koll på något av lagen men det var ritkigt skoj och gav helt klart mersmak.



Satt och hojtade och klappade. Lite extra hejande på Ryan Zamroz, en halvknepig anledning men skit ni i det. Basket är lite som handboll och hockey, det händer saker hela tiden och därför blir det förjäkla spännande! Jaha, tror ni att jag var med en dejt? Nej nej, jag hängde med bror min. Och ambulans-pappa kom förbi en snabbis med. Allt gott.


Sömn istället för mat

En timmes sömn i soffan på tredje våning istället för lunchrast. Väl värt och det klarar man lätt om man äter en fettig frukost. Kommer definitivt bli fler gånger för det finns bara ett fåtal saker som är bättre än att sova.



Put your hands on me, watch me lose it...


Herr Curry

Jag har fått en ganska otippad mailkompis. Herr Curry, kommer ni ihåg?
Han är tillbaka i Indien hos sin familj men verkar tycka det känns viktigt att hålla kontakten med metropolen Alingsås. Javisst.

"Is the climate full of snow?"

Jag satsar på att inom en väldigt snar framtid utöka min 0-1 ledning.


Another one


Bråckbråk

Första gången jag försöker mig på att höja min puls ordentligt efter förkylningen. Combat.
Efter halva passet var jag helt slut men jag körde på ändå. Fick hoppa över de allra sista styrkeövningarna. Status idag: träningsvärk i överkroppen, framförallt armarna och sen hiskeligt ont i bråcket. Fan. Skitbråck, får trycka min knytnäve ni i ljumsken för att kunna hosta. Och så några pepp-bilder.






Comprende

Ibland skulle jag vilja kunna berätta om precis allt här. Det är självvalt att inte vara anonym oh därför inte kunna det men det är lite synd också. Jag vill kunna ge er allt och inte bara hälften...!


Vintersemester preliminärt

Det snöar igen. Vad fan hände? Man behöver liksom inte en till stab när det är måndag. Hade kunnat tänka mig vinter ända till mitten av mars men nu har man ju fått en liten försmak på våren, då är det inte okej. Kan jag tycka. Hänge upp två av tre vinterjackor på vinden i helgen och de tänker jag inte ta ner igen, våga vägra vintern eller hur är det man säger. Fast jag gillar ju vinter...

Preliminärbokade precis en stuga i Sälen till nästa säsong, ja den vi bodde i för några veckor sedan. Man ska vara tidigt ute (JÄVLIGT tidigt) så man får det bästa! Vill du följa med vecka 6 2013?


Börjar bli jisses så gammal



Jag fyller år om dryga två veckor! *fanfar* 28 jordsnurr, jisses! Som om det vore något roligt och härligt. Lite kanske, jo, för fira ska jag ju. Familjen måste få tips på vad jag önskar mig bara, det kan vara det svåraste. Lyxproblem, i-landsproblem, kalla det vad man vill.


Trögstart

Lite trög måndag eller? Skulle vilja boka en resa för att ha något att se fram emot mer än vardagliga saker och sånt. Suger på den karamellen. Nu kör vi denna veckan fullt ut, right? Blir mycket att göra men med lite inklämd vila ska jag fixa det.

Börjar med jobb och combatpass ikväll.


Supergravido

Ikväll kommer supergravido hit.
Jag ska ta hand om henne, pamper her som man skulle sagt på utrikiska. Mat ska lagas av mig (ops!), en bekväm plats i soffan skall intagas av henne och sen blir det skvaller och skratt hela kvällen. Eller så länge hon orkar då alltså. Och kanske lite Melodifestival. Men mest prat och svullna magar.

Så...om jag skulle ta tag i mig själv, lägenheten och maten.
Fläskfilé i ugn blir det utan grismat vid sidan.

Blandat

 

Drama, kärlek, hat, hopplöshet, känslor, likgiltighet, vänskap och helg.




Alice och husse

Dags att bege sig hemåt nu. Eller hem och vända blir det för idag ska Alice få träffa sin husse för första gången på väldigt länge. Han kommer gråta av lycka och hon kommer studsa. Ska bli en härlig syn, älskar lycka. Ska se om jag kan fota spektaklet åt er. Ha nu en riktigt bra dagen-innan-fredag.

Så väldigt nära

Nu är det NÄRA, så väldigt NÄRA!!

Förkylningen håller på att släppa. Ta i trä. Kan det vara så bra att jag kör ett pass på gymmet imorgon? Kan det? Kan det? Kan det? Eller kanske en lång lite jobbig promenad?

Fan vad jag längtar.


Another one


Jag missade nästan rean



Jag hade nästan missat att det var dags för bokrea!
Blev påmind igår när jag och nästan-grannen J gav varandra lite boktips. Förr om åren stod jag och Emma alltid och köade utanför bokhandeln vid midnatt men det behövs inte längre. Så nu blev jag riktigt sugen på att köpa några nya pockets. Ska nog allt ta mig en titt på Bokia här i Alingsås på lunchen och så kan det bli som så att jag slänger iväg en beställning på nätet också. Det är så härligt att läsa lite...


Modersmaterial

Åh herregud vad härligt, nu har det lilla flickebarnet kommit!
Jag måste inhalera fem snurr Symbicort för att överleva allas Facebookstatusar.

Visst, skoj och grattis, men jag som varken är ett fan av att ha ett kungahus eller barnkär är inte riktigt lika uppspelt som många andra som verkar få the hallelujamoment of their lifes.

Okej, vissa barn är okej. Mina favvobarn. Men de kan jag räkna på en hand utan att använda vare sig pekfingret eller tummen. Jag är litegrann den där omogna som vill skrika tillbaka när ett barn skriker, likadant fast högre och avsluta med FATTAR DU HUR JOBBIGT DET ÄR ELLER?! Men det gör jag ju inte förstås.

Så vad tror ni, hur mycket modersmaterial finns det i denna kvinna? Haha


Rapporten

Hon ville sticka mig i armen trots förkylning och man säger inte nej till Gull-Britt, det ska ni ha klart för er. Hon mätte min midja, vägde mig, grävde i mitt huvud en stund och tog blodtryck. "Det ser väldigt bra ut" sa Gullan efter varje moment förutom efter psykosnacket. Då sa hon ingenting, bara hummade. Som om jag vore lite väck. Tell me something new.

Sen har jag sovit i två timmar. Hon tog musten ur mig alltså. Nu väntar vi bara på provsvaren.

Det var den rapporten. Nu ska jag spendera resten av kvällen med att lyssna på Ansiktets Äckligt. Eller inte.

Hålla koll på hälsan

Hälsokontroll. Äntligen!!
Nu ska jag visa er tvivlare. Det är synd att jag är ruskigt förkyld men jag hoppas inte det ska påverka mina värden allt för mycket. I sånna fall ber jag bara om att få komma tillbaka och ta ett nytt blodprov. Det blir väl den vanliga slängen med blodprov, blodtryck, puls, psykosnack en stund och vägning. Missa jag nått? Skitsamma. För första gången ser jag fram emot det, kanske inte just när nålen spetsas ner i min blodådra men annars. Sist jag gick därifrån såg jag ut som en mycket tung sprutnarkoman.

Fasta från elva. Det är det jobbigaste. Mat är det bästa som finns.


Bra tisdag på Fjällis

Titta titta här och titta titta där!



"Some days you just have to be the princess you really are". Fick av sis för att sätta i min nya lägenhet och nu har den äntligen fått komma upp, ovanför spegeln!



Fick ett litet sms, "Kika utanför din dörr", och det gjorde jag. Älskade tulpaner av älskade vännen. Så mysigt gjort. Tack tack tack Ida! Nu står de i favvovasen i köket och är sådär fina som bara tulpaner kan vara.
Bra tisdag. Och så kom Jenny och åt semla och pratade en stund. Mycket värt. Full fart mot onsdagen?

Sockerchock och sångröst

En semla hittills. En riktigt stor. Sockerchocken är ett faktum och jag undrar lite hur jag ska få i mig ytterligare en idag utan att spy. Spy semla känns inte helt opt...skit i den tanken.

Jag och blodhunden är snart på väg hem genom skogarna till våran borg. Jag har märkt att hon tycker det är mindre läskigt att åka bil om jag sjunger med till radion. Annars har min sångröst väldigt sällan den effekten på någon så jag glädjs...och sjunger. Så länge det bara är jag och Alice i bilen.





Tisdag, ja men välkommen

Tisdag, veckans tråkigaste dag, välkommen!
Det enda bra med just denna tisdagen är att man eventuellt får smälla i sig en semla. Inte för att unna sig utan för att det är så jävulusiskt gott. Ingen mandelmassa bara ett stort lass grädde i.


Comviqs reklam

Nu fattar jag vilken reklam du menade Ida. Den är så skön och så arg hon är! Krilleeeeee!


This is me, eller?

Denna måndag har jag fått höra att mina sämsta sidor är:

- att jag stökar
- att jag är töntig för att jag får kväljningar av att torka upp i slasken
- att jag ibland använder ironi och sarkasm på ett sätt som är svårt att förstå (says who, fuck you)
- att jag kan uppfattas som störd
- att det är svårt att veta hur jag ska reagera eftersom jag vissa gånger har väldigt lång stubin medans jag andra gånger blixtrar på två sekunder

Och de bästa:

- att jag är tjejig på de bra sätten men skippar de sämre
- att jag bara låter folk trampa mig på tårna om jag planerat att vid ett senare tillfälle trampa tillbaka hårdare
- att man blir glad av att titta på mig (?)
- att mina blåa ögon lyser och jag ska akta mig för vem jag spänner ögonen i "för han kommer falla som en fura vare sig du vill eller inte"

Tänker inte försvara mig eller säga vad jag tycker stämmer och inte. Sån här är jag, tydligen.


Staplats på hög

Ibland önskar jag att jag hade ett jobb där någon annan hoppade in och gjorde mitt jobb (alt. att det fixade sig självt) när jag vart sjuk. Så man slipper komma tillbaka och ha allt kvar, att allt har staplats på hög och man får slita rumpen av sig när man är någorlunda frisk.
Vilka jobb är sånna, där man slipper det alltså?

- Kassörska
- Snabbmatsrestaurang
- Polis/brandman/ambulansförare
- Kokerska

Ambulansförare skulle jag kunna tänka mig. Kan du lära upp mig pappa?



Idag jobbar jag enligt min egna princip vad gäller alla mail som trillat in. Mail från härliga människor läses bara. Mail från personer som börjar bli upprörda över att jag inte svarat läses och svaras på. Mail från obehagliga personer kastas oöppnade. Mail från jobbiga personer kastas öppnade men olästa med tanken att de mailar igen om det var viktigt.
Inte helt ultimat men vad ska en stackars fattig flicka göra?



En till av de där...


Upphämtning

Min förkylning och upphämtning från Sälen gjorde att jag lät allinjessica vila under helgen. Jag kan känna lite att en förkylning borde kasta allt över en direkt. Inte som nu att vi började med munsår, sen feber och sist men inte minst själva snorandet som kom ordentligt igår. Jag som trodde jag var så gott som frisk.

Skit samma.

Det har varit övervägande lugna aktiviteter i helgen iaf. Mycket film, vila och socaliserande. Och en liten inflyttningsfest som jag fick lämna när huvudet höll på att trilla av nacken.

Ingen träning. Rastlös Jess.


Som en massaker i tallriken

Först såhär:



Sen såhär:



Som om en orkan har dragit fram ska det se ut. Salt och peppar också. En massaker. Och rynka inte näsan innan ni provat för det är en toppenfrukost.

Sjukerier

Statusuppdatering sjukerier: Febern är borta. Istället har hostan knackat på min dörr och som sovande hade jag inget att sätta emot. Är glad för framstegen dock.

Firar detta med den numera klassiska Jess-frukosten ägg, tonfisk i olja och majonäs i en jävla röra i en djup tillrik.

Mycket fina grejer

Det finns en sida som heter winmyheartt.tumblr.com. Känner inte att jag behöver utveckla vad den sidan handlar om, det förstår ni säkert, men jag tänkte att jag kunde slänga in en eller ett par bilder därifrån här ibland. Bara för att deras bilder är så härliga, för att ni ska bli sådär mysglada i hjärteroten. Och jag tror de flesta texterna stämmer in på både dig och mig, att det är saker man uppskattar alltså.






Sälens låtar

Ett sista om Sälen, kanske.
Tre låtar som spelades om och om igen. Jag ger er Kings of Leons Sex On Fire, Postgirobyggets En Solskinnsdag och Mac Millers Knock Knock. En skön blandning helt enkelt. Ge dem alla ett försök nu.
(när han ligger där på britsen i första videon, tänker inte ens nämna vad jag vill göra med honom)






Jag och juden

Har ni sett, har jag sagt?
Jag har skaffat mig en egen nu. En ny kompis. Jag vill ju inte ha något annat än Polo så det var ett givet val och vi trivs redan ihop. Jag och Sivan, även kallad juden. Varför förstår ni om ni ser vårat ekipage komma körande. Ser fram emot många äventyr med denna pärla. Min pärla.



Snöig och smutsig men det gör inte så mycket.

Bättringsvägen

Två Ipren, två timmars sömn och en långdusch senare börjar jag piggna till. Nu får det räcka, jag kan konsten att ignorera.

Fram med dammvippan (och det lilla förklädet och knästrumporna, höga klackarna) för här ska fixas. Och lite shopping ska hinnas med om än väldigt lite. Boki och damen hör nog av sig om en stund och det ska bli riktigt skönt att umgås. Bara en stund för att bryta "isoleringen" på Fjällgatan.

Visade ju iofs upp mitt tryne för Fashion på närlivset tidigare men det var mer pinsamt än härligt. Fick be om ursäkt för att jag såg ut som ett ras och han kunde skratta lite åt min mun. Bra så.

Annars händer det inte speciellt mycket i min lilla lägenhet, har inte mycket att rapportera. Återkommer senare.




Trist att ta det lugnt

Det är så förbannat trist att vara sjuk. Jag är det sällan och tur är väl det för jag kan inte ta det lugnt. I vanliga fall gillar jag ensamma eftermiddagar/kvällar i lägenheten utan några som helst planer. Men inte nu...

Jag är som min mor. Kan inte slappna av och bara vara, bara vila och inte tänka på något. Nej, trots feber och allmän krasslighet hittar jag hela tiden saker att göra inom dessa fyra väggar. Igår städade jag, klippte Alice, handlade (i skydd av mörkret för att slippa bli lynchad) och jobbade ett par timmar. Rastlösheten kväver mig.

Idag är det likadant. Nu ska jag förvisso precis krypa ner och försöka sova en stund men efter det ska jag minsann damma, dammsuga, försöka orka ta mig iväg till några vänner en snabbis och så hunden. Hon har så mycket spring i benen att hon studsar men jag ORKAR inte idag.

Så hon lägger sig i sin säng, motvilligt och stirrar på mig tills jag går upp och sparkar på den där fotbollen igen eller leker kurragömma ännu en gång.



(bilden tagen igår innan klippning)


Jag är inte gjord för att vara sjuk, inte för att slappa för mycket heller. Jobba, träna och vara igång är min grej tror jag. Oftast.

Bråcky del 2

Jag har glömt uppdatera angående Bråcky, shame on me.
Jag gjorde ju ultraljud för en vecka sedan och det visade att det INTE är ljumskbråck utan något som heter femoralbråck eller lårbråck om man så vill. Jag låg där och doktor Bråck visade på skärmen vad han såg, ganska lärorikt faktiskt.

Nu får jag vänta på att min kirurg ringer och säger vad han tycker. Operation eller inte.

Så nu vet ni.

Mer Sälen



Jag och Ida. Såg till att åka bakom henne för att kunna plocka upp henne om hon trillade. Hände väldigt få gånger dock, mycket bra kämpat!



Vackert så det gjorde ont.




Fjällig fjällstuga.


Grabbarna på Harrys. Bror min och Danne.







Kaboom!

Så kom febern, så kom förkylningen och truten ser ut som den gjort i två dagar nu. Inget går som jag vill, jag blir tokig, på riktigt tokig.

Jag som skulle åka och hälsa på vänner i Gbg i eftermiddag.
Jag som skulle träna i Gbg på fredag.
Jag som skulle på inflyttningfest på lördag.
Jag som skulle må bra nu när jag kommit hem.


Jag vägrar ställa in allt. Det är inte rättvist.
Stannar hemma från jobbet idag och försöker på alla sätt kurera mig. Ringt min hudläkare, trycker i mig Ipren och förkylningsgrejer och sover. Jag ska sova riktigt mycket idag. Och så ska jag försöka hinna jobba en stund med för att slippa få ett helvete framöver.

GAH!!

Bästa syster

Kom hem igår efter jobbet och möttes av denna på byrån. Siiiiiiis!! Små saker kan ibland värma så mycket mer än stora blaffiga.



Sisters love på en papptallrik.


Blombud

Skickat många hjärtan, fått många hjärtan. Och så fick jag blommor med bud. Det värmer en dag som denna. Tulpanerna fick jag extra av han i blomsterhandeln, han är alltid så snäll och han vet att de är mina favoriter. 


Två från Sälen

Två bilder som lagts upp på facebook från Sälenresan. Första bilden är när det var som värst (bäst?) på Harrys. Devil in disguise eller nått. Salongskanon, det syns på ögonen...men jag mådde fint, livet var lite extra vackert. Och andra bilden precis innan vi lämnade stugan för att bege oss till Harrys, så på g, så redo för whatever. Då visste jag inte att vi skulle dra igång dansgolvet, att berusningen skulle stegra så högt, att jag skulle bli bjuden på juice, att jag skulle tappa bort mina vänner, att jag skulle använda brorsan och Danne som cockblockers och att jag skulle skratta mig fördärvad åt alla tjejers blickar.




Alla mina hjärtan



Alla Hjärtans Dag som singel.
Jag är inte det minsta bitter, bara inte så himla sugen på att fira. Jag kör på som om det vore vilken dag som helst. Kanske att jag ska gulla lite extra med Alice och skicka iväg ett par hjärtan från mobilen till folk jag tycker om, det måste ju inte vara kärlek på det porriga sättet.


Dag 2

Då var det tisdag och om ni tittar på bilden och dubblar svullnaden så är det ungefär så jag ser ut. Inga sår men krogslagsmålsfläskläpp.



Tänkte stannat inne och jobbat hemifrån för att slippa visa mig men de på jobbet kan behöva få en glimt av misär.


Natti

Vi tar det där med Sälen-bilder imorgon efter jobbet tycker jag. Kvällen har blivit sen och munsåret, eller förlåt, jag måste gå och lägga mig.

Natti från gräddhyllan.

Lätta på humöret

Får man tröstshoppa när man har munsår tycker ni?

Nej men ta det lugnt för fan, jag bara frågade!!


Nu släpper vi det

Det är inte herpes jag har utan förkylningsmunsår alltså. Allt handlar om det idag, jag kan inte tänka på annat.

Veckoplaneringsmöte:
Chefen -Jessica, vad gör du dena veckan?
Jessica -Jag kör på med City Gross och så tänkte jag ha munsår också.
(han skrev in det på sitt planeringspapper ska tilläggas)

Förmiddag 1:
- Ska vi ses ikväll?
- Nej, jag har munsår.

Förmiddag 2:
- Har du lepra?
- Munsår. Tror du det tar en vecka för det att gå bort?
- Nja 2 veckor om du inte hinner dö innan dess.

Lunchen:
Kollegan A -Ska du med ut och köpa mat? Nej, just det ja, du har ju munsår. Då ska man varken visa sig eller äta.

Nu får det räcka.






Tillbaka till där jag var

Om ni bara visste hur mycket skit jag har tryckt i mig under helgen. Kan det var det som gjorde att hela min kropp satte stopp igår? Ida blev förvånad fler än en gång när jag röjde på ICA i Sälen. Det var choklad och chips till skamnivå. Nu får det bli ändring, tillbaka till vardagen och bra mat. Och mycket träning. Inga fler resor inplanerade, alltså inga mer "unna sig alldeles för mycket" fram till sommarsemestern. Bita ihop och njuta av annat än skräpmat tänkte jag. Som till exempel en nöjd spegelbild, en mage som mår bra och muskler som tjuter av smärta.

 


Lite ironiskt

Lite ironiskt är det att jag får ett av världens största munsår dagen innan Alla Hjärtans dag. Inte för att jag tänkt fira eller hångla upp någon men signs liksom.

Var kan man köpa en burka? Jag ser helt förjävlig ut. Har aldrig haft munsår på riktigt innan så det var väl dags kanske.

(svullna mandlar också, får man träna ändå? Cissi?)


Undersökning pågår

I detta nu är jag i Göteborg och ligger på britsen med nerdragna byxor och en maskin över ljumsken. Jag gör min bråckundersökning. Håll nu tummarna att de hittar bråcket och att jag får tid för operation omgående så jag kan träna normalt igen. Och håll tummarna för att läkaren är snygg med, det är ju ett plus när det ska masseras i ljumsken menar jag.

Återkommer med besked.

Effektivitet

Vaknar upp med väldigt mycket att göra. Som tur är kunde jag jobba hemifrån idag och då slipper jag ju iaf restiden. Så nu är klockan kvart över sju och jag har dragit igång mailen, jobbtelefonen och ritningarna. Ett par intensiva timmar med kantbalkar, vindrkyss och takbalkar innan det vankas annat.

God morgon!

Naggande god

Det var denna lilla jag var iväg och inhandlade. Liten men väldigt viktig. Ska servera Mintu i den hade jag tänkt till mig själv. Man hoppar mycket högre och längre då. Inga problem.


Närmar sig

För mina "facebook-vänner", ni har kanske sett vilken sorts morgon jag haft. Den riktigt tunga. Tänker inte dra det en gång till men väskan luktar okej igen och bara lite ont i höften efter vurpan, ingen fara.

Idag är det förberedelser till tusen som gäller. Väskan ska börja packas, saker ska inhandlas, vad visar jag kanske sen och diverse saker ska lösas. Träna? Jag får ta det timme för timme säger känslan.

Jobba på nu.


Rock me up more and more



"Back up boy, i ain't your toy, or your piece of ass"


Skiter i vilken dag det är

Måååndag, som musik i mina öron. Nej, helt ärligt, nu skiter jag i vilken dag det är. Jag ska jobba lite men annars är det bara ett ultraljud ("Är du med BARN?" Nej, absolut inte) och packning av väska som står mellan mig och Sälen. Jag ser fram emot allt från det att jag sätter mig i bilen och den börjar rulla och nu är det bara en väldigt kort väntan kvar. Bort bort bort.


Jag skulle ju inte

Var på bio igår för första gången på väldigt länge. Med trevligt sällskap. Sherlock Holmes på duken. Riktigt bra. Hade inte sett ettan men fick stränga order om att se den innan igårkväll och det gjorde jag. Jag gillar't, när kommer trean?

Sen blev det lite knepigt men jag åkte upp till en god vän där det serverades alkohol jag inte skulle dricka. Min vita helg som jag snackat om. Jag stod emot. I ungefär fem minuter. Så drog ekorrhjulet igång igen och "plötsligt" befann jag mig i stan med värme i hjärtat och en smula rundade skor. När jag trots allt hade brutit löftet om alkohol kändes det inte mer än rätt att jag iaf skulle åka hem tidigt. Ett kärt återseende men en gammal högskolepluggis förgyllde den senare delen av kvällen men eftersom vi inte hittade så mycket skoj drog vi hem i tid. 01.30 kanske.

Jag misslyckades alltså med den vita helgen, det var väl det. Jag är kass.

Det mest irriterande



Jag har nästan fixat klart allt i lägenheten. Det är de där hyllorna som står där som ska upp. Och sen det mest irriterande som finns. SLADDARNA. Jag blir helt jävla tokig varenda gång jag ser dem, tusen gånger per dag. Och Boki var här och var snäll och kollade och sa att jag bara behöver ta med mig en av sladdarna till en affär och be dem om en längre...så kommer jag kunna gömma undan det mesta.

Tror ni jag tar mig i kragen och gör det? Nepp. Fan. Och så fortsätter jag irritera mig. Om inte nästa vecka så veckan därefter ska jag ordna det. Jag bara måste.

Annars då? Jo, nu är lägenheten nystädad och luktar svagt av sommarblom.

Happy saturday

Happy saturday!
Igår blev det verkligen inte mycket gjort. Jag satt i onepiecen hela kvällen, drack några glas vin och bara hade det gott. Framförallt glad över att jobbveckan var över för den var riktigt intensiv. Arbetskollegorna frågade mig ett antal gånger hur jag mår och om de kunde hjälpa mig med något. "Du ser borta ut, du är inte den vanliga solstrålen, vad är det Jess?" Ja, ni vet.

Och idag när min motion skulle bestå av en löprunda visar termometern...-9,8 just nu. Heléne förbjöd mig att springa utomhus och jag har inte riktigt lust att ta bussen ner till stan, så jag får väl se det som ännu en vilodag. Men imorgon!!

Jag kan ju alltid dammsuga like a maniac, det kanske kan kallas träning om man verkligen försöker. Skit samma, nu är det lördag och det betyder härligheter i vilket fall!

Glömde allt och gjorde något jag älskar

DADAAAAA!
Snart är det helg igen och Jess ska försöka få den att bli vit. I alla fall utan utgång, ett glas vin på lördagskvällen har ingen dött av.

Och igår lärde jag Ida åka skidor, hon är en naturbegåvning. Bara hon släpper fegheten så kommer hon åka som ingen annan, det vet jag! Ett par vurpor i backen, en i liften och sen jag som vurpade på platta marken. Inga konstigheter. Stolt skidlärare är jag och jag som skulle jobbat när jag kom hem igårkväll efter 22, somnade som en stock. Kunde inte hålla emot.



Skidläraren på toppen. Ursäkta skidorna, de är mina väldigt gamla och självklart inga jag ska pumpa snö med i Sälen. Där blir det bättre grejer. Annars behöver ni inte ursäkta något, sådär kommer det se ut.


Paus från livet ikväll

Idag har vi överlämnat huset till de som köpte det. Nycklarna är deras, det är deras tur att njuta av läget, huset, vyn, lugnet. Och för att vara ärlig har det varit så otroligt jävla jobbigt. Men nu är det borta och det är även en skön känsla att kunna släppa det. Det har inte gett annat än dåligt samvete det senaste månaderna. Men som sagt, en jobbig dag.

Så ikväll måste jag ta en paus från livet.

Det gör jag tillsammans med Ida. För inför henne behöver jag aldrig hålla någon fasad, hon ser rätt igenom mig. För att hålla en tuff fasad inför er kan jag säga som så att I would take a fuckin' bullet for her.



Återkommer på starka ben imorgon.

RSS 2.0