< Till bloggens startsida

Vårfin

Sa jag att jag shoppade igår?
Cubus för en gång skull och jag är supernöjd eftersom kassörskan slog in fel och det blev billigt. BILLIGT! Jag ska vara vårfin.


Jag är ett barn när de är idioter

Vi har en omröstning på jobbet om vart vi ska åka på studieresa i höst, har jag nämnt det?

Det verkar som att Manchester vinner. Och två har föreslagit Düsseldorf.

Vad är det för människor jag jobbar med?

Jag åker inte med om det blir Düsseldorf och blir det Manchester så ska jag vara tjurig hela resan.


Delad förstaplats



Såg ni på de nya favoriterna igår kväll? Stockholm-Båstad som tog över efter Solsidan. En precis lika rolig serie, i tre delar. Fuck it.

----- Vi ska ha en riktig hållkäften-fest! (ett uttryck jag till 100% kommer ta efter)-----

----- Vinet smakar ost och hår...från en gammal mans stjärt.-----

----- Har ni något rödvin som passar med snus och hög musik? (bästa kommentaren. Systemet på fredag?)-----


Ser likadant ut som förra veckan

Tror ni att jag har glömt av er eller? Nej nej, jag har bara lite fullt upp med en heltidsanställning som byggnadsingenjör och en halvtidstjänst som hemvårdare.

Nu fick sambon ställa in sin resa till Milano och vara sjukskriven ytterligare en vecka.

Jag ska mest bara jobba, springa och trä på strumpor.

Glamorous life of Jessica.

Lätt, svårt, tungt, jobbigt, trist och härligt

Det är bistra dagar med mycket på jobbet och en herre med ryggont. Jag är trött på att han har ont i ryggen nu. Bläää. Bli frisk.

Som en 10-åring är jag.


Vad jag däremot inte är trött på är att springa och det gjorde jag igår. 5,2 kilometer utan stopp och då är det ändå bara säsongens tredje löppass. Jag är nöjd och nöjdare ska jag bli men inte idag för idag är det träningsvärken som regerar. Göööött. Och sen inget godis på kvällen. Måste ha gått ner tjugo kilo minst igår.

Äh. Jobb var det. Och så ska jag ringa mamma som åker till Berlin med sina damkompisar idag.

(jag vill också åka iväg med mina damkompisar. Hallå, ta med mig någonstans, kompisar)


Hjälpa till med det mesta

Äntligen tisdag, veckans tråkigaste daaag!

Igår var det sjukstuga. Ta fram tabletter, häll upp cola, ta på mig strumpor, hämta tandborsten. Ja ni vet, allt-i-allo för att herrn skulle kunna ligga så stilla som möjligt. Sen fick jag klapp på håret innan vi skulle somna, som jag tycker så mycket om.

Idag får han ta med sig sin förbannade rygg och besöka Ryggakuten i Borås. Han känner en kille där som skulle hjälpa honom att få ordning på det. Bra grej. Det kommer ta ett par dagar ändå men förhoppningsvis blir det ett stort steg åt rätt håll.

Husmor gjorde även sitt igår. Första gången jag bakade Focaccia:

Mums blev det och passade alldeles utmärkt till Gulschsoppan.

Nu all in på jobb. Chefen är tillbaka från semestern.


Sjukstugan, vad kan jag hjälpa till med?

Uscha med måndag!

Det känns som en seg vecka och igår drog Robban till ryggen och ligger nu helt platt i sängen och kan typ inte röra sig. Stackaren. Han fastnade med fyrhjulingen i snön ute i skogen och skulle få loss den, puttade, drog och vred. Inte bra.
Igår tog vi bort bäddmadrassen så att han skulle ligga lite hårdare under natten, tabletter ligger i hans mage och jag har sagt till honom att gå ut på en försiktig och lugn promenad. Det gör ont men det är väl nästan bara det och vila som hjälper. Lite blodcirkulation behövs!

Ska traska hem tidigare så jag kan agera hemsjukvårdare och pass-upp.




Hallå där

Hallå där, kött och blåbär!

Det är många som är krassliga nu, ämmah och cissi är båda förkylda och miserabla. Krya på er tjejor. Jag vill inte, jag vill inte. Kände mig snuvig nu när jag vaknade men hoppas att det ska släppa här om en stund för ikväll är det inflyttningsfest för ett kompispar. Deeet ska bli fint det!

Tänkte jag skulle ut och springa men vågar jag det...och så all denna snön. Njae, vi får se.

Det blir nog ingen lunch på stan idag heller som jag förvarnat om. Vi gjorde tacopaj igår och den blev så god att vi vill äta upp resten idag.

Där har ni min dagsplanering så ni vet vad som händer.
ALl in på lördagsfirande!


Jag är beroende




Sis, du har gjort mig beroende av fetaost. Nu kan jag äta direkt ur burken. Jag gör det aldrig men jag kan...en burk i veckan minst. Euroshoppers för den är godast, priset skiter jag i.

Go nuts

Kan ni påminna mig om att jag nästa vinter ska ha köpt ett löpband som jag ställt ner i källaren. Så jag slipper bli försoffad under den insnöade halvan av året. FÖR NU ÄR DET FAN SNART SEX FAKKIN MÅNADER MED CPSNÖ!!!!

Sin with Sebastian: Shut up and sleep with me come on why don't you sleep with me. Shut up...

En dag i taget

Det var inte riktigt 15cm snö som jag var sugen på när jag slog upp mina två blåa idag. Det tar liksom aldrig slut så nu ställer jag mig in på att ha snö året om, då kan jag inte annat än bli lyckligt överraskad när/om det försvinner en vacker dag.

Fredagsmys:

- Massage
- Tacopaj
- Fixa nya fina naglar, kanske
- Tv3
- Sambon och Alice
- Soffan
- Jumpin
- Pepsi
- Chips
- Sova
- Skratt

Lördagsmys:

- Lunch på stan med herrn
- Promenad med Alice, en lång en
- Paketinslagning
- Inflyttningsfest
- Ingen krogutgång utan hemgång efter fest
- Sova nära

Vi börjar så så får vi se vad som händer. En dag, eller två, i taget.


Slut från topp till tå

Mötet är slut. Jag är slut. Alice har skällt öronen av mig. Jag ville kasta henne i soppåsen.

Nu är det tyst och lugnt.

Imorgon är det den bästa dagen och jag ska åka bil till jobbet, få en ryggmassage poå eftermiddagen och mysa med sambon på kvällen.

Jag checkar ut nu och somnar i soffan. Sen kommer jag vakna av att jag är kissnödig och att höften gör ont eftersom jag sovit som en krycka. Förbanna mig själv för att jag inte somnade i sängen från början.

Godnatt kära ni.


Kvällens aktivitet

Ikväll är det styrelsemöte. jag är värd och ska bjuda på fika. Eftersom min mamma åkte i diket ute hos oss nu i vinter och fick sån utomordentlig hjälp av byborna så har hon bestämt sig för att det är hon som står för fikat. Underbara mamma.

Jag ville dock bidra och bakade ett par hallongrottor igår kväll.



Känner att det kan bli en livlig kväll, munhuggeri och en liten gnutta osämja. Men jag kan ha fel, det får vi tro och hoppas.

Eftermiddagen får gå i städningens tecken.

Fixa te't

Torsdag betyder shopping, i alla fall denna vecka.

Jag behövde en av fyra saker men blev nöjd med alltihopa.

Eye concealer, plutmunsläppglans, rött nagellack (gratis) och ett kit för att kunna göra gelenaglar själv. Jag har aldrig gjort det innan men det finns inget så fint och fräscht som fransk manikyr i lagom längd. Jag ska göra ett försök och så ska ni få se resultatet i helgen. Håll tummarna.


Helt sjukt...

...att jag hann med bussen. Nu fattas bara att jag här glömt trosor, bara har på mig en strumpa eller har glömt att det faktiskt är lördag idag.

Jag håller i mötet

Imorgon ska jag ha ett styrelsemöte här hemma hos mig. Jag sitter ju som sekreterare i vägföreningen och nu är det min tur att visa mitt hem. Framför allt en av styrelsemedlemmarna är väldigt nyfiken. Så nyfiken att han trampade in här en dag i vintras och sa att han var tvungen att låna toaletten...

...fast han mycket väl kunde slängt ut snorren och kissat var som helst. Vi bor ju på landet.




Man kämpar på

*gäsp* Dags för veckans tredje jobbdag. Det känns inte som att det är dags för det, det känns som att det är dags att sova men så kan man inte göra.

Jag fortsätter beta av chefens todo-list och ta emot hans samtal. Härliga tider. Undra hur mycket löneförhöjning jag får för det. Förmodligen fööörti tusen miljarder svenska kronor.

Sen blir det kurs hela eftermiddagen vilket innebär att jag får ta halv sex bussen hem. Så sova kan jag ju göra en annan dag eller något.

Var det någon som sa frukost?

Saknaden är borta

Jag har det superstressigt på jobbet just nu så jag har inte ahft tiden att titta in här. Chefen är borta hela veckan och har väl lagt över det mesta på mig. Känns det som i alla fall. Är det inte mail så är det telefonsamtal.

Snart ska jag gå hem för det förtjänar jag.

Vet ni vad som hände igår?! Det gick inte snabbt och det var inte långt men det inträffade!! Årets första joggingtur! Alice fick följa med ochd et var moddigt och halt men vi tog oss runt Byttorpsjön tre gånger varav två var joggandes.

Tuppen upp för oss!

Ömsesidig saknad, nu har vi varandra igen.


Jag får lite Tourre

Vi ska ha videomöte med kontoret i Göteborg så vi slipper åka dit. Jag hoppas kunna hålla min Tourettes i schack för hur väl de än känner mig så passar det inte att ställa sig upp och "Halleluja halleluja!" så fort VD:n kommer på tal.

Jag gör mitt allra bästa.

Lördagen i ord och dålig bild

Har jag haft en bra helg, ja absolut. Det blev en lyckad stand-up show i lördags och en lyckad utgång efter det. Igår var jag bara trött och sliten.

Där satt Betnér och filurade medan de andra killarna körde sitt race på scen. Sen klev han upp och knäckte. Som vanligt med andra ord.



Efter det blev det shot, cider och vatten. Det är det denna mycket tydliga bild ska föreställa. Ni ser, jag försökte i alla fall...

Vi skakade våra rumpor ett tag och sen fick jag gå till en annan krog och dra med mig herrn hem. När man bor en bit från stan så känns det mest ekonomiskt att dela taxi hem...faktiskt.

En lite äcklig grej bara. Jag och E dansade, det var trångt som vanligt. Jag råkar få min överarm mellan brösten på en tjej som står snett bakom. Det blev liksom dunk, dunk, dunk. Bröst, bröst, mellan...om ni fattar. Skit samma. Jag vänder mig i alla fall om för att be om ursäkt och ser att det är en kille. En kille. Kanske 20 bast.

Manboobs kan vara något av det äckligaste som finns. Manboobs som  är så stora att de känns som tjejbröst.


Fixa och trixa

IKEA var avverkat relativt tidigt. Jag köpte inget onödigt (gör man någonsin det). Nu måste jag duscha och fräscha upp min lekamen, sen blir det Viskan, Sagateatern med Magnus Betnér och sen ett glas vin eller tre, fem shot och skaka rumpa.

Time will tell.

En ren lekamen var det ja...

Till er som inte ska till Sagateatern idag, ni missar något, det gör ni varje gång ni dissar Betnér men det visste ni kanske redan.

Funderar på om jag ska ta en cider och ett par shotar redan nu. Risken finns att jag börjar ropa sen och det passar sig inte. Jag är rädd för ropigt Jessica. Jag dricker Pepsi. Så.

Så börjar den sjätte dagen

Det snöar i massor och inatt dog tre tjejer i 20-års åldern utanför Bollebygd. Det känns sådär att åka iväg på vägarna just nu men vi ska ta det lugnt. Eller jag ska rättare sagt se till att bror min kör lugnt, annars ber jag att få hoppa av.

Jag är inte färdig än och då ska man inte riska för mycket.

Just det! Inatt händer något som aldrig har hänt faktiskt. Jag och herrn ska ha en hundfri natt hemma! Det är väl inte så speciellt eftersom Alice aldrig stör sådär men det är i alla fall första gången. Hon ska slagga hos gammelmatte och hennes föräldrar ska på stan.

På återseende.

Big spender

WARNING WARNING!!

Nu kan det hända att alla mina pengar tar slut. Jag och bror min ska till IKEA imorgon. Ur vägen!

En inköpslista ska jag nog ta och skriva ikväll och förhoppningsvis kommer jag ihåg att köpa det som jag har glömt de senaste fem gångerna. Jag ska visa er imorgon om jag hittar det. Lite grovsorteringsbehållare och knivbricka.

...och så ska jag hjälpa brorsan att hitta en sängstomme. Piece of cake.



Att skicka fel

Det är farligt när två kontakter i mobilen heter nästan samma. Eller påminner om varandra. Som

Bobbie
Blogg

Just den förväxlingen kan bli katastrofal. Nu är det jag som döper om min Bobbie till något som inte börjar på B.

All in på helg

Idag däremot är det iiiinga planer what so ever. Det är fredag igen och fedag betyder alltid massa bra på tv men något annat ska man väl hinna med efter jobbet. Just det, jag måste öva på Hasan Babas fräcka moves så jag kan de till imorgon kväll om det är så att jag och Emma bestämmer oss för att skaka rumpa på någon av stadens krogar.

MEN...innan vi skakar rumpa är det Magnus Betnér på Sagateatern. Okej, jag är ledsen för att jag missar Mello men det är så värt det, det vet jag redan nu. BETTAN BETTAN BETTAN! Har även förstått att hans senaste Sverige-show Livets ord snart kommer på DVD, någon gång nu i mitten av mars. Vem ska köpa? Mahahaha

Vi laddar, nu är det bara ett par timmar kvar innan det är dags att stänga av datorn.


Gårdagen var blöt, äcklig och glad

Mamma påpekade att jag var riktigt dålig på att blogga igår så jag får skärpa till mig idag istället. Två bilder tog jag i alla fall. De kan få representera gårdagen.

Jag hittade ett sånt här på toalettstolen på jobbet.

Ser ni vad det är? Rätt. Ett långt krulligt könshör, fy faaan. Vem har så långa, vem är det som inte trimmar? Jag bytte toalett.


Efter jobbet träffade jag H, vi gick ut sen väldigt blöt sväng på Kransmossen. 5 km i 5 cm slask. Jag fick finatse presenten. Ett bokmärke, en bok och en parfym. Åh, hon känner mig och åh, det var alldeles för mycket.


Svordomar, det enda rätta



Jag tänker svära även i detta inlägg och fråga er, är det inte förjävla härligt?

Hold your horses

Hold your horses!

Jag tror jag har fattat hur man bloggar på min mobil, HTC:n alltså. Jag kan inte lägga in bilder men jag kan skriva.

Nä fy helvete vilken bra dag det blev.

Detta är dock skrivet från jobbdatorn.

Vänskap

God morgon mina hjärtan.

Snart har halva jobbveckan passerat och det är så skönt. Helgen närmar sig sakterliga!!

Det blir lite möte idag men annars ska jag nog bara jobba på och sen fika med J och våra sambos. Det blir en riktig vänvecka denna veckan faktiskt. Idag J, imorgon H och på lördag E och I. Det gillas, när man väl har tid så är det lika bra att köra på. Att ge och få lite positiv energi!!

Efter närmare eftertanke så är det vännerna och familjen som får en att orka med allt annat runt omkring. Inte för att jag har det jobbigt, jag har det väldigt bra men ändå. Man orkar städa och jobba till exempel...för all go energi man får av människorna man tycker om.

"Ölmen, grattis på födelsedagen! Kram från pungen :)"

Den gladde mig hela min födelsedagskväll. Först skrattade jag, sen värmde det och sen skrattade jag. Jag sa det för mig själv i huvudet med bonnedialekt så det blev fantastiskt roligt. Facebook-kommentaren kommer från en...bekant kan vi säga. Vi träffas väldigt sällan och träffas alltid genom en vän, men...aaah, jag gillar den tjejen alltså. Hon är förjäkla härlig och vi skrattar alltid tillsammans. Skratt är bra! Pungen är bra! Bra pung, bra pung.

Man måste få göra inget

En slö dag och med min hörsel på telefonmötet så gick det väl sådär. Jag höll mig lite i bakgrunden helt enkelt. Vill jag åka på möte i Karlstad på fredag eller nästa vecka? Njae, helst inte men det kanske skulle vara bra. Vi får se.

Det är en sån dag, "vi får se".

Inte mycket händer och det känns skönt. Ett par bra program på tv men inget som limmar fast mig i soffan.
Jag chillar och laddar för ett härligt besök hos J imorgon efter jobbet. Sen sambomys.

Mitt liv känns behagligt och lugnt.

Lite fördröjt

Allt har blivit lite fördröjt här för jag kom inte till jobbet förrän vid lite efter åtta och sen har det varit fullt upp. Idag ska jag sitta i telefonmöte för första gången i mitt liv. Det blir spännande men jag som hör så dåligt...jag blir lite nervöser. Jag kan inte hålla på och "va?" hela tiden, då får jag låtsas att jag hör.

Min syster har lagt upp den på sin blogg och nu känner jag att det är dags för mig med. Hasan Baba. Jag har skrattat, han är så skön. Hasan hade fått vara med alla gånger jag festar, fatta vilken stämninghöjare när han entrar dansgolvet!! Ska kanske lära mig ett par moves till på lördag om det råkar bli utgång.

Här är han.

Jag börjar nagga

Då har jag börjat nagga av kanten på mina presentkort på Kicks.




Tre nagellack, mörkblått, rosa och beige. Läppenna, samma färg som jag naturligt har på läpparna bara för att förtydliga läppkonturen. Lite läppglans på sen så blir det finemang. Och ett nytt armband.

Jihoo!

Fina gratulationer på fb

---------------------------
Jag fick en massa gratulationer på Facebook igår. Fler än vad jag trodde jag skulle få, från många jag aldrig trodde skulle skicka.


Och det värmde så i mig. Inifrån och ut.

Det vattnades i ögonen, jag blev lipig och darrade lite på rösten när jag sa det till Rob. "Tänk att så många skickade grattis till mig, åh jag blir så glad och varm. Vad fina de är"

----------------------------

Hej, jag har mens.


Presents, give me



Titta vad vilka fina presenter jag fick igår. I guldkuvertet är det en spagrej som heter Mor & Dotter som innehöll en massa välbehövliga godsaker, ansiktsbehandling, frukt, te och...jag minns inte mer. Det ska jag göra med mor min (NÄHÄÄÄ). "Kloka ord om hundar", mycket tänkvärt och väldigt söta bilder. Kanske visar er en någon gång. Teckning ritad av kusinen, pengar av morfar och massa pickadoller på Kicks. 

Slutsats: Min familj och släkt känner mig ganska så väl.

Funderar på att ta mig en promenad till Kicks redan idag för att se vad de har att erbjuda nu när jag kan handla "gratis".

Nagellack
Mascara
Parfym (nej, jag ska inte köpa men kanske lukta)
Läppenna


Äckliga tänder



Såhär äckliga var de igår. Jaja man ser inte så tydligt och tur är väl det.

Godmorgon på er förresten.

En bra måndag eller en sjukt seg måndag? Än så länge är min det första alternativet men det är många timmar kvar och vändningen kan komma fort.


Precis som man vill

Idag har jag gjort precis som jag velat. Jag har inte haft dåligt samvete, jag har inte haft några måsten och jag har bara varit runt fina människor.

Jag började med en bakelse till frukost.
Chips som mellanmål.
En brunch med de som står mig närmast.
En solig promenad i solen med Alice.
Tv med herrn hela kvällen.
Snart en varm dusch, lite för varmt och alldeles för länge ska jag stå där och njuta. Kanske till och med sätter mig ner.

Sen ska jag somna utan att ha borstat tänderna.


FÖR DET ÄR MIN FÖDLESEDAG IDAG OCH DÅ GÖR JAG PRECIS SOM JAG VILL.


27 år



God morgon säger jag för första gången som 27-åring.
Några nya krämpor sen igår? Nej, lite snuvig möjligtvis. Några nya rynkor? Nej, inga nya fräscha alls. Några fina paket än? Jajamän. Så fort klockan hade slagit midnatt så langade herrn fram tre paket. Två med spel och ett med två par byxor. Han kan den mannen, han vet vad hans kvinna vill ha!!

Kvinna förresten? När går man från tjej till kvinna? Jag känner mig inte som någon kvinna.

På återseende med bilder på mina presenter, nu är det Vasaloppet.

Klick klick

Åååh nu har vi fått bilderna från fotograferingen i torsdags. Jag ska vi visa er såklart, måste bara få klartecken från fotografen att det är okej. Roooligt!! :D


Blommor gör mig lycklig

God morgon.

Jag är vaken och har redan varit nere på City och handlat både det ena och andra. Cheesecaken jag gjorde förra veckan vart så populär att jag funderar på att göra en idag med. Och kanske likadana chokladsnittar eller vad de heter för de gick åt i ett nafs. Har i alla fall inhandlat ingredienser. Och så köpte jag två nya röda våreld till köket och två nya buketter tulpaner (blandade färger) till vardagsrummet. Imorgon är det min födelsedag och då om någon gång ska det finnas fina blommor här hemma. Fina blommor gör mig lycklig!

Laddar ni för tremilen klockan tolv?

Jalla jalla,
Haag och Kalla,

valla valla valla!!

Det är dags att krypa till kojs och sova. ...

Det är dags att krypa till kojs och sova. Jag ligger här och läser Paganinikontraktet. En riktigt bra bok! Vad jag nu undrar är om det heter nattduksbordet eller nattygsbordet. Är båda rätt, bara ett av dem eller syftar de inte ens på samma sak? Kan möjligtvis vara en dum fråga men med er vågar jag vara dum och visa mina svagheter. Jag ska ligga och fundera på det när jag somnar.


Njuta is da word

Haha det nya "Äntligen fredag" är verkligen i min smak. Kan bli lite mycket Sean men det är chill, passar en fredagskväll, man får le och slappna av lite. Ja, det var riktigt bra och kommer vara ett program att se även nästa fredag skulle jag tro. Järvheden är en idol...och snygg.

Skit i det. Njuta, som jag sa tidigare.

Oh yes, I do.



Jag planerar kvällens tv-fest

Det blir en riktig tv-kväll ikväll. Många säsongspremiärer och det tackar vi för. Så förrutom Lets dance blir det en tv3-kväll.



Bara titeln på det sista programmet där får ju mig att vilja titta. Ni har säkert sett reklamen för det, när ett barn frågar en tant som säljer t-shirtar på en marknad om de säljer vapen. Dold kamera med barn som lurendrejare. Ja, det kan bli bra, vi får se!

Fredagsbeställningen

Idag är det fredagsmyyys!! Iklädd mysdress med hela truten full med chips. Njuta.

Klickade precis hem en hög med böcker från bokrean på Bokus. Hade väl egentligen hellre gått och plockat i någon bokhandel men det är ju så smidigt. 2000-tals-förstörd kallas det tydligen och jag är den första som erkänner. Kan hända att jag bestämmer mig för ett par till lite senare, går ju bra när det är fraktfritt! Dessa blev beställda nu (och ett par extra deckare):



 

 


Vår matsedel

Efter filmningen så blev det bara mys.

Jumpinen var på och vi gjorde köttfärsbiffar och klyftpotatis. Det är ju första veckan som jag och Rob gör veckoplanering vad gäller maten och veckohandlar utefter den. So far so good, nästa vecka kör vi på igen och då ska vi se till att få med en ny rätt, något vi aldrig lagat eller i alla fall en ny kombination. Jag kan lägga upp matsedeln här så ni har koll, som en kontrast till allt LCHF och GI. Vi äter den maten vi gillar, den maten vi är sugna på och undviker ingenting förutom saker som smakar blä. Det finns nog med andra saker i vardagen att ägna sina tankar åt än vilken sorts matdiet (kalla det vad man vill, de flesta går ju ut på att man vill gå ner lite i vikt i alla fall) man ska köra på just nu. Jag är ju mer inne på shopping till exempel.

Det ska vara gött att leva, annars kan det kvitta!!

Gårdagskvällen

Haha ja det var en helknas eftermiddag/kväll igår. Det blev ungefär 40.000 miljarder svenska bilder och så filmade de HELA tiden. Från att vi kom till att vi gick...och omtagning och "nu ska ni låtsas". Jag är ju ingen filmstjärna va så jag höll mig lite i bakgrunden om man nu kan göra det när det bara är fem personer.



Bilderna är tagna efter att vi alla fotades. De ville ha ett par bilder på bara pappa och farmor. Det är ju trots allt farmor som är showens stjärna!! Ska visa er ett par bilder när fotografen skickat dem till mig. Och sen får ni kika på tv4 i höst när det ska visas. Jag lovar att säga till i tid. Och ni får skratta hur mycket ni vill åt mig, det är mer än tillåtet. Jag komemr säkert inte ens kunna titta på det.


Ingen vet något men kul ska vi ha

Idag är det dags för fotografering för:

Jag och resten av familjen på pappas sida ska dit och bli fotade. Tror vi. Antingen är det bara kort eller så är det kort och filmning. vad ska jag säga då?

Min farmor bor på ett demensboende som de gör dokumentär om och nu ska det väl vara med ett kort på hennes familj och släkt. Eller nått. Vad vet jag?! Jag stövlar dit så får vi väl se. Thorins foto är bokat efter stängning så då kan vi ju toka hur mycket som helst.


Ni vet att det inte är så

Blogg.se har haft lite problem så jag har inte kunnat skriva här.

Nu kan jag det men nu är det dags att sova. Tog en lång dusch och nu sitter jag här insmord med massa godheter i min Jumpin. Livet är gott och på söndag blir jag 27 år (jordsnurr hade jag skrivit om det var 1995). En lite äldre kvinna men fortfarande så otroligt barnslig och toksugen. Varje dag.

Jag är som en tokhäst och det är jag själv som sitter och drar i tyglarna och försöker bromsa. Oftast går det så bra att endel uppfattar mig som "så duktig att jag nästan är tråkig". Ni som känner mig väl vet att så inte är fallet.

Och med de orden önskar jag er en god natt.

Då var jobbdagen över. Vad jag förstår tog...

Då var jobbdagen över. Vad jag förstår tog tjejerna guld och herrarna tappade skidorna?! Jag satt och småtittade medan chefen visade mig hur man räknar diverse saker. Undrar hur det kommer gå imorgon. Ingen idé att fundera på det, nu ska jag hem och rasta Alice och pussa på sambon. På återseende.


Klor och tantpage

Dagens Alice:

Det blir promenad med mor idag. Vi tar rundan i skogen så Alice kan springa lös nästan hela vägen. Då blir hon trött ikväll och en trött hund är en behaglig hund. Skillnad var det igår då herrn låg och sov i soffan. Alice tar ett språng och hoppar upp för att pussas med husse. Hon tar lite för mycket fart och har lite för mycket inneboende energi så hon hoppar upp med framtassarna på husses mun. På underläppen hamnar hennes tassar och gräver sig ner i den mjuka sköra läpphuden. Blod. Blod. Och ännu mer blod. Husse förbannad och nyvaken står och spottar rött i handfatet.

Inte bra, Alice. Man måste ta det lite lugnt trots att man bara är 1,5 år. För det gör ONT! Idag klipps klorna ner till sitt absoluta minimum. Igår klipptes hennes öronpäls av så att det nu ser ut som en tantpage, det är någonstans där jag tycker det ska ligga.


Gimme five

Fy farao vad tråkigt det är att äta gröt utan sylt eller äpplemos på. Bara gröt och mjölk. Det kan vara det tråkigaste i matväg som finns. Smakar nästan ingenting och knappt något tuggmotstånd. Kunde lika gärna varit utan men nu ligger det i magen. God morgon förresten. Sovit gott? Ja, det har jag med.

Halvtid idag, isn't it lovely.

Jag skulle vilja ha tips på bra femkampslekar för vuxna. Det är inomhus och vi har inte hur mycket plats som helst. Snälla snälla snälla...!!

Vad i ?

Nej men nu får det väl ändå räcka. Hur kan man döpa sitt barn, sin son, till Lellebror? LELLEBROR! Läser jag rätt eller?!

Alltså jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Eller jo det vet jag. Jag skrattar en stund och sen kommer det en tår. Nästan.

Och så blir jag förbannad. Spöstraff.

(jag trillade över en på facebook som heter så kan man säga)

Det gick hem

Okej, nu ska jag visa. Robban blev överväldigad.



Jag skrämde bort Ebbaredsspöket!



Då blev jag så glad, så glad! Robban ville inte bli fotad men han har numera en likadan.
"Då är det bara husvagn som saknas"...men där får jag nog sätta stopp.

(att jag inte ville att dessa skulle komma in i vårat hem beror på att de är rejält fula. Vuxna i sparkdräckt är varken sexigt eller snyggt. MEN...det finns inte många kandidater när mys är ett stort intresse. De är så goa att jag till och med kan sträcka mig till att gå ut och kissa Alice i min!!)

Försöker se det positivt

Det är tisdag vilket betyder seg dag. Allt går lite extra trögt och inte minst tiden. Jag längtar efter att klockan ska slå tre så jag kan börja avrunda för att sedan åka hem. Med bussen. Åh vad jag ska sova gott, kanske så gott så jag missar att hoppa av. Vad skönt det vore.

Jag ska faktiskt åka lite längre idag så att jag kan hämta ut mitt paket. Rob får hämta mig sen och därför kan jag ikväll visa er vad det är för något. Om ni har undrat. Det har Robban gjort!

Vad hittar ni på idag? Blir det fläsk och potäter hemma? Det blir det hos oss. MUMMA!!

(jag längtar till Betnérs den 12 mars)

RSS 2.0