< Till bloggens startsida

Förlora vänner

Jag "förlorade" ett antal "vänner" på Facebook när jag skrev att det var bra att Sverigedemokraterna fick över 4% i valet i höstas. Jag undrar hur många jag skulle förlora om jag skriver på statusen att jag inte fattar grejen med att ha ett kort på sitt barn som profilbild? Eller hund för den delen. Eller katt.

Jag skulle gissa på 20-talet.

Vad tror du? "Slutar du vara vän" med mig då?

Det är härligt med människor som har lite självdistans, som förstår att alla inte tycker lika och som inte tar sig själva på allt för stort allvar. Sånt gillar jag.

Födelsedagsbarnen

Jag har helt glömt att belysa två födelsedagsbarn här i bloggen. Först ut var min älskade bror, det var i fredags. Han blev 23. Och idag fyller min systers sambo Charlie år. 26 bast där. Nu är vi lika gamla i drygt en månad du. Sen går jag om, ska bli fint. Man ska inte vara lika gammal som sin systers kille, är man storasyster så ska man vara äldre.

Låt mig presentera min eminenta bror. Stort grattis till dig:




Och sen då, Challe-med-håret. Ett stort grattis till mannen (killen) som vill ha mer kiss-och bajshumor här:




Kvälle



Ja visst, det ser lite grisigt ut men det är så förbannat gott. Detta åt jag och min syster när vi var i Tallinn. På dagen och på kvällen. Bara att kasta ner ett par cocktailtomater och massa fetaost i ett glas och varsågod, grabba gaffeln. Kanske inte det bästa om man är svinhungrig men som "åh vad jag är sugen på något"-mat. Ja, jag rekommenderar det.

All in på feta. Men då är det bara osten.

Hon får inte ta så mycket plats



En liten hund har ett helt skåp med grejer i köket. Det är slut med det nu. Hon får bara fylla den svarta tyglådan till höger i bild. RENSA, med stora bokstäver. Fotbollen som är lika stor som henne till exempel, vad ska hon med den till?! Gamla trosor, snuskiga handdukar, ett år gamla tuggben. Nej, någon ordning får det vara även på den fronten. Och så ska jag sätta igång och lära henne att få tänderna borstade med.

(Pillerburkarna är mina, de stod i samma skåp så jag hystade ut allt)


Sen ska vi göra något av det allra bästa man kan göra när det är helg. Nämligen gå och lägga oss igen. Sova en timme eller två och sen starta om dagen. Press restart. Och senare ska jag visa er min favvo-kvällsmat nummer två, efter spenatsoppa. Ett litet tips.

All in på vila efter promenad och röjning.

Lugna gatan

Har träningsvärk efter att jag trampade snö med Alice igår. Mina lår och min rumpa är ordentligt stela men jag funderar på en runda till idag för att verkligen ha gett kroppen en omgång. Alice röstar ja, jag ska se vad jag röstar om en stund. Det är faktiskt söndag morgon och då får man ta det lugnt, väldigt lugnt.

*gäsp*

Inredning kök

Jag har sett för många matlagningsprogram och nu har jag smittats med denna inredningsgrej. Jag köpte en fin vit skål i stan och nu är den fylld med grönsaker. Bredvid har vi balsamvinäger, olja och havssalt. Jg gillar't, det kan till och med få mig att vilja laga mat. Annat än spenatsoppa.



Nu ska jag försöka se till att det alltid finns färska grönsaker så att vi verkligen använder det när vi lagar mat.

Det räcker så

En alldeles ypperlig kväll går mot sitt slut trots att många andras precis har börjat. Det var väldigt god mat på restaurangen och ett av de bästa sällskap man kan ha.



Vi har uppdaterat varandra om allt som hänt de senaste veckorna och så pratade vi lite framtid och lite dåtid. Utöver det konstaterade vi varandras ganska dåliga hörsel och så skrattade vi. Perfekt. Nu är jag nöjd, jag behöver inte göra med den 29 januari 2011, kapitlet är skrivet.

Godnatt kära ni.

Vad tror ni han gör? 1. Surfar porr 2. ...

dsc00392 (MMS)

Vad tror ni han gör? 1. Surfar porr 2. Betalar sina räkningar som jag redan betalat åt honom i tisdags 3. Spelar wow och får mig att undra om min pojkvän försvunnit för alltid


Jag undrar vilket håll denna bilden kommer...

dsc00374 (MMS)

Jag undrar vilket håll denna bilden kommer komma på. Skit samma. Borås svettigaste tjej har förvandlats till östra ebbareds snyggaste. Hon har en smutsig spegel men det skiter hon i för hon är så snygg. Nu mat, resten av kvällen självbeundran.


Som den svettigaste tjejen i borås ska jag...

Som den svettigaste tjejen i borås ska jag nu gå in och handla på city. Jag har varit ute och pulsat snö och inte duschat. Ska göra det så fort jag kommer hem. Det vet ju tyvärr inte folket i affären. Detta är jobbigt och emot mina principer men man kommer aldrig någonstans om man inte utmanar sig själv...håll med då.


Fredagsmyyyyys

Jag bara längtar och hoppas att det blir en kväll bestående av inget annat än dessa fyra ingredienser.



Skulle vara om sambon ville vara med också då och det kanske han vill men han ska ju jobba hela förbannade helgen. Kul.

Jag tänker i alla fall inte deppa, jag ska mysa och mysa och mysa och mysa.


Okonstlat

Då var det den efterlängtade dagen igen. Den kommer alltid trots att man ibland tvekar. Fredag.

Jag hade himla trevligt igårkväll. Vännen lagade mat till mig, Alice kissade inne, vi tittade på Antikrundan, uppdaterade varandra på diverse fronter och...socialiserade. Hon är så lätt och det är så skönt. Eftersom hon är en barndomsvän så känns det som att hon känner mig på alla plan, trots att våran vänskap satt på väntelistan i många år.

Jag behöver inget dölja och mina oskarpa kanter kan få vara oskarpa. Hon vet vem jag är och det är ingen idé att jag ens låtsas vara på något annat sätt. Jag tror hon ser rätt igenom mig.

Ärligt och okonstlat.

Det är väl så vänskap ska vara?
Tack för igår Ida.

Den däringa Ingvar

Ett par av arbetskamraterna hade sett ett tv-program om Ingvad Kamprad igår. Tydligen hade han gömt undan 100 miljarder eller om det var 600 miljarder i Lichtenstein. Han ville inte svara på några frågor om det och han var sur. Nu ska mina kollegor inte handla mer på IKEA för att det är såhär förstår ni...

- Han skulle ha svarat ordentligt när reportern frågade honom om han hade satt sina pengar i Lichtenstein istället för i Sverige för att slippa betala skatt...! Varför svarar han inte? Varför säger han bara att det är en idiotisk fråga, det var lågt, riktigt lågt.

Jag: - Alltså herregud, nu ska jag säga något trots att jag inte sett dokumentären. Det VAR en idiotisk fråga, det är väl SJÄLVKLART att han placerat sina pengar i Lichtenstein för att slippa betala skatt. Och det är inget fel med det, han startade inte IKEA som någon jävla välgörenhet till svenska folket, han vill tjäna pengar. Ju mer desto bättre. Det är därför man startar företag och försöker erövra världen och sen flyttar sina miljarder till Lichtenstein. Sluta grina nu. Vad kräver ni? Att han ska ge er ett par miljarder, för VADÅ undrar jag?

- ...ärlighet tar en längst...

Jag. - Nej, vet du vad som tar en rätt ner i den grusade backen med nyllet före? Missunnsamhet!

Att det alltid ska bli diskussioner på fikarasten. Aldrig lugn och ro. Jag får väl skylla mig själv men jag blir så provocerad. De blir provocerade av Ingvar och jag blir provocerad för att de blir provocerade.

Gårdagsrapporten

Det blev ingen skidåkning igår, det enda som blev av var borttagning av Alice stygn. Yssa!

Jag fick bort dem men de satt fast i sårskorporna och jag fick dra och rensa för att ens hitta stygnen. Men hon var lugn, visade bara när det gjorde för ont och det var över på tio minuter. Lek och korvas som belöning.

Idag hoppas jag på en stadsfika med en härlig vän. Jag somnade ifrån två telefonsamtal igår så jag ska se till att de blir ringda idag...bland annat till henne då.

Ja...det var gårdagsrapporten tror jag.

En kvällsplan

Det är lite segt idag. Bara vad gäller att komma igång med jobbet dock, annars är det full fart. Om jag har tur kanske jag kan få en liten tårtbit här på kontoret om en timma eller två också. Man ska faktsikt fira att man klarat av mer än halva arbetsveckan, då orkar man resten.

Efter det hoppas jag på skidåkning utför. Robban vaknar väl om en stund och då ska vi peppa. han måste öva lite innan han ska iväg nästa helg och jag, skidläraren, ska hjälpa honom att finslipa. Det kommer gå fint och jag längtar efter att få knäppa på mig pjäxorna och kasta mig ut i backen. Trots att man knappt hinner börja åka innan man är nere :)


Helvetet, jag ger upp

Alltså...var är snaran?! Jag hoppar.


Som vanligt

Usch vad jag har kursat idag. Det var kämpigt men med bra medarbetare och lite skoj så gick det bra. Jag somnade inte en enda gång tro det eller ej.

Nu är även herrns räkningar betalda och vi ska nog klara av även denna månad. Kanske. Man vet ju aldrig. Förrutom varsin fjällenweekend så ska vi nog inte göra något stort.

Alltid skönt när det är klart och man torkat bort allt iskallt vatten från ansiktet. Nu kan vi gå vidare och köra på.




Var det någon som sa sova?

The krage

Såhär synd är det om Alice på kvällarna. Så ynklig och hjälplös men igår ville hon faktiskt krypa nära mig trots kragen, det var det inte tal om natten innan. Det blir bättre och det blir inte många dagar. Om du ändå kunde förstå det fisan.


Hjular vidare

En riktigt bra dag idag. Jag som brukar avsky tisdagar som pesten men inte idag. Varför? Ingen aning. Jag vaknade väl på rätt sida, har fått sova mina timmar och körde bil till jobbet.

Det hade passat bra med ett riktigt hårt träningspass för att få ge allt men det har jag inte tid med. För idag är det kursdag och jag kommer väl hem vid åtta. Åtta. Det är pissigt.

Räkningarna är betalda, jag har pratat med veterinären som lugnat ner mig, jag har fyllt i blanketter till miljökontoret, bokat bord på Köket på lördag och nu ska jag ta lunchpromenaden.

Fan vad jag trivs i min kropp och i mitt liv idag. Det är härligt.


Back home again

Snyggingen är hemma igen.



På lördag blir det restaurangbesök med H och uppdatering på alla fronter. Lucky me!

(bilden är tagen när jag, sis och H var på Pinks konsert i Globen. Det var så underbart att jag fortfarande får rysningar av att bara titta på bilden och minnas)


All in på vänner.

Vi satt på fikarasten och pratade om tonår...

Vi satt på fikarasten och pratade om tonåren. Hade trevligt och skrattade åt varandras historier. Jag hade valet att berätta om tjejen i gänget som kunde hjälpa till när någon hade druckit för mycket genom att sätta ner sina fingrar i dennes hals eller så kunde jag berätta om en gulliga tjejen som alltid var nyktrast och städade. Jag valde det förstnämnda. Det var dumt.


Det är en tävling

Jag upptäckte imorse att Robban har fler parfymer än jag.



(såhär suddig var inte bara kameran utan även mina ögon när jag tog bilden)

Robban-Jessica 10-9. Är det okej eller? Jag har försökt begränsa mig det senaste och bara köpt en ny om någon varit slut men han har kört på ser det ut som.

Jag menar inte att han ska lukta illa jag menar bara att jag är tjej och borde ha fler. Absolut borde.

Kanske kan göra något åt det nästa månad. Eller förresten, jag fyller ju snart år. Så häääärligt!!!


Alice gästbloggar

Hej där! Ett speciellt hej till Anette Sundis, jag vet att du läser och jag gillar't!

Jess lovade mig att jag skulle få skriva om den andra operationen hon och Robban tvingat mig genomgå här nu på kort tid. De säger att det är den sista men vem vågar lita på dem?! Vi får väl se, jag blir rätt bra bortskämd nu under tiden jag har sår på magen så om jag bara vinklar ner huvudet lite när jag tittar på dem så sticker de till mig en korv eller skinka eller vad fan som helst som smakar bättre än torrfoder. Man har sina knep.

Operationen gick fint, jag sov gott, Anna veterinär är snäll och jag var inte lika groggy efteråt som förra gången (synd, gratis fylla) Jag hoppas att det läker fint men det har börjat klia som bara den på låret och jag slickar med min sandpapperstunga men då har det tydligen blivit svullet så vet ni vad maran tvingade på mig inatt, ha, vet ni!? EN JÄVLA FUCKIN' KRAGE! Hela natten låg jag där med platsbiten runt halsen som en idiot. Vad jag såg ut och hur bekvämt tror ni det var. Ja, godnatt säger hon och sen får jag ligga som en krycka i min säng. Jag vet att de skrattade åt mig innerst inne, jag hade velat se dem med kragen på sig.

Imorse ville hon att jag skulle kissa innan hon gick till jobbet. Tror ni jag gjorde det? Tror ni jag vill ge igen för kragen? Tror ni jag kommer kissa inne idag så Robban får ett bryt? Tror ni jag kommer göra kaos med hemmet? Tror ni jag kommer se ledsnast ut i världen? Tror ni jag kommer sticka iväg nästa gång jag fattar att kragen är på g? Tror ni jag kommer bry mig om deras lockrop och torkade blodpudding?

HAHAHAHAHAHA!!!


Min syster



Min syster jobbar på Gina i Oslo. Det är mycket farligt. Hon vet ju precis vad som ska komma in, vad som är snyggt och vad hennes syster bara MÅSTE köpa. Och då gör jag ju det, jag älskar't men jag borde inte.

Nu är det snart dags för en ny inhandling. Jag undrar hur fattig jag kommer gå ur denna strid.


Så klokt

"Det viktiga är att man deltar" /Tänkaren Robban

Det vet ni va? Man kan inte alltid nå ända fram men det viktigaste är att man är med, deltar.

Det var bara det.

En anledning

Jag ber verkligen så hemskt mycket om ursäkt över mitt usla bloggande denna helg men det finns en anledning. Ingen bortförklaring alltså utan en anledning.

Jag och Robban träffades inte förra helgen. Denna helgen har vi haft tillsammans och nu kommer vi i stort sett inte ses på tre helger.

Vi behövde mysa och kramas och umgås och må tillsammans.

Det har vi gjort nu och fått nog så han har åkt till en vän och jag chillar med Alice. Jag ska ge er en uppdate om hennes operation imorgon tänkte jag. Så ni vet hur hon mår, det är viktigt.

Imorgon är jag på banan igen och då är det all in!!

Hoppas ni haft en alldeles förtjusande helg.

Längtar varje gång

Har ni glömt att det är fredag idag eller? Det hade jag nästan och så lycklig jag blev när jag kom på det igen.

Då kan det bli en tuppis efter jobbet så man kan vara uppe lite längre ikväll.

Sen har jag ju världens bästa lilla farbror där hemma också som har fixat allt inför helgens matlagning, allt är hemköpt och jag kan bara glider ner i min mysdress när jag kommer innanför dörren och njuta av att...

...DET ÄR HELG!!!!

Det kallar jag sörvis

"Det var så roligt, jag måste skratta, det kom en trekantig gubbe in..."

Nej, men däremot fick jag ett brev i brevlådan igår som hade min address handskriven på framsidan och med en "PAR AVION"-stämpel som ju betyder att det är flygpost och så såg jag att brevpappret kom från hotellet jag och syster bodde på i Tallinn.

"Shit shit shit, vad har vi gjort sönder och hur mycket är räkningen påååå..." tänkte jag när jag stövlade in i hallen med brevet.

Så öppnade jag det.

De hade då skickat min systers fyra kortleksjokrar som vi glömde i lobbyn. Det är vad jag kallar service från början till slut, jag blir nästan tårögd.

En deal, lova mig att alltid bo på Hotel Telegraaf om ni ska till Tallinn. Alltid, okej?

All in på Hotel Telegraaf.


Inget spikat

Det är ungefär 45 minuter till fikat.
En och en halv timme tills jag går till bussen.
Två och en halv timme innan jag är hemma.

Och det ser jag fram emot idag.

Har tankar på en kompisfika med eftersom det vankas handbollstittande hemma hos oss och jag inte känner att hela min kväll behöver spenderas där.

Baka något smarrigt till mannen när han tittar på handboll kanske...aaah!

Vi får se.

Inget spikat

Det är ungefär 45 minuter till fikat.
En och en halv timme tills jag går till bussen.
Två och en halv timme innan jag är hemma.

Och det ser jag fram emot idag.

Har tankar på en kompisfika med eftersom det vankas handbollstittande hemma hos oss och jag inte känner att hela min kväll behöver spenderas där.

Baka något smarrigt till mannen när han tittar på handboll kanske...aaah!

Vi får se.

Lite mer resa

Det var väldigt usel shopping i Tallinn, det var tråkigt eftersom både mitt och min systers största intresse är just shopping. Vi var båda griniga och jagade runt för att hitta minsta lilla värt att spendera pickadollerna på.



Jag köpte mig en björnfitta, det gjorde inte sis.



Jag köpte inte de stringen, de är engångs-string som vi fick ha på oss när vi fick deep tissue muscle massage. Men fina var de, det var därför jag posade i dem såklart. (sis gjorde också det men jag är osäker på om jag har tillåtelse att publicera hennes bild, den är lika hemsk)



Och när jag kom hem hade jag sådär mycket euro kvar som jag växlade tillbaka till hederliga kronor och blev rik.

Bra grej. All in på att växla tillbaka.

Sambandet mellan IQ och benägenhet att tro på Gud

Igår var det bara ta-hand-om-vovven-tid. Vi hämtade henne från veterinären vid fem och sen gullade jag med henne till jag nästan utvecklade allergi. Allt hade gått bra i alla fall så nu är det smärtstillande som gäller, kolla så att såren inte blir infekterade och om en vecka ska jag ta tre stygn som hon satte utanpå. Hoppas det går lika bra som förra operationen!

Jaja, en annan grej. Jag och min syster spelade Sant eller Falskt på hennes IPhone i Estland. Titta vad som uppenbarade sig! Jag blev så nöjd, det kändes så skönt...och roligt och härligt och självklart.


Det ska va gött å leva




För att inte tänka på hur ensam och ledsen Alice förmodligen känner sig just nu så försöker jag tänka på roligare ting. Som till exempel min och min brors kommande långweekend i Lindvallen!!

Nu har jag bokat skidor och då är det bara kemtvätt av mina skidkläder som är kvar att fixa. Det ska bli så in i h*e härligt att få susa ner för backarna igen. Swisch swisch swisch. Och sen ska nog jag och brorsan trilla minst en gång i liften också, det ahde väl varit lustigt, speciellt för honom som åker snowboard. Nejdå. Lite schlager-afterski, våfflor i våffelstugan, varm choklad med grädde uppe på toppen, svettiga underställ och torkskåpsvarma termobrallor.

All in på skidsemester!


Tre otrevliga

Tre otrevliga med Jessica:

1. Jag tänker sluta skriva att jag är trött varje morgon. Kan vi inte bara komma överens om att...om jag inte säger något annat så kan ni räkna med att jag förjävla trött.

2. Så tog jag på mig en skjorta idag, bylsig, flygig och svart. Nu fryser jag nästan ihjäl, det känns som att vara naken. Det drar från fönstret rakt in genom skjortan på min hud och det är inte trevligt.

MEN

3.
Det mest otrevliga idag är att Alice ska opereras igen. Matte tänker på dig lilla gumman och allt ska gå bra och jag ska komma och hämta dig ikväll så ska du få sova soffan hela kvällen. Godingfisen. Åh lillefiaAlice rumpefisegos rump rump.


Japp, då får vi nog trots allt sparka igång den här dagen på allvar.

Tårframkallning och kårframkallning

För ett tag sedan gav jag er ett tips på facebook på en film man kan få gråta lite till. Vi tjejer, eller många med mig i alla fall, kan behöva det både en och två gånger i veckan. Få ut allt och bara få sitta i sin ensamht och...gråta lite. Det betyder inte olycka eller trubbel, det betyder bara lätta på trycket. (OBS!! Ibland kan det ju självklart betyda trubbel också). Jag har här ett tips på en till tårframkallare, denna gången en låt och ett speciellt framträdande.

Det var min syster som tipsade mig så nu tipsar jag er.

Bruno Mars- Grenade



Estlandsbilder

Jag lovade er ett par bilder. Här kommer dem: (har inte tid för massor med inlägg då kvällen ägnas åt byte av dörrkarm med tillhörande dörr, spackel av skruvhål och städning)



Sis sitter i bilen på väg till något hon inte hade en aning om :D



Fiiiina lyxiga hotellrum i Tallinn!



Vi firade såklart med mousserande vin



Och av någon anledning kom housekeeping in och la en duk vid min säng. Visste hon redan då att jag var matförgiftad?


Fina sis!





Äckel- men finetoaletten.



That's it, nu har jag andra planer.

Ska hinna tvätta Alice kroppsstrumpa också för imorgon är det dags för nästa operation i raden av två.


Det finns så många udda människor. Härliga...

Det finns så många udda människor. Härliga människor. Jag hade kunnat sitta en hel dag och bara titta på folk. Lyssna på vad de säger till varandra. Det ger ett slags lugn. Småsnack man inte är en del åt utan bara skådar på avstånd. Man tar in, värderar, häpnar, glädjs och till slut får man känslan av att man känner dem. Människorna runt omkring.


Ett konstaterande

Det finns ett företag som heter IVT och som behandlar sina kunder som skit.

De lägger alla extrakostnader på kunden och om man då som kund säger att "det står ingenstans att det är jag som ska betala för det", då kontrar de med "nej men det står inte heller att vi ska betala för det".

Svinigt.

Småsint.

Om något går fel så är det kunden som får ta skiten för det, vad det än må vara. Och kompensation för att det tog drygt två veckor mer än planerat....glöm det.

Jag är ledsen att jag smutskastar, jag vill hemskt gärna vara nöjd med något som kostat oss dryga 100000 kronor, men det finns inget annat att göra.

Helst av allt skulle jag vilja dra de inför rätta, skriva en stor artikel i BT och ställa mig på torget i staden och skrika så alla får veta att de aldrig ska satsa på IVT.

Men det gör jag ju såklart inte.

...jag ville ju bara att allt skulle bli bra...

Jag är ingen nöjd kund och jag hoppas IVT förstår att jag kan det där med mouth-to-mouth. Inte akutsituationen utan sprida min åsikt.

Ett konstaterande.


Fick inte med mig bilderna och ljög för sambon

Jag trodde jag hade fått med mig bilderna hit till jobbet så jag kunde dela med mig men de ligger kvar hemma på datorn. Fail. Ni får se ikväll.

Känns lite småtrögt att jobba idag och eftersom jag inte fått träffa Robban än (endast en timme i sovande tillstånd) så hade jag hellre varit hemma med honom just nu. Jag har ju köpt lite överraskningar till honom och när han frågade imorse om spritflaskorna som stod på diskbänken var överraskningen så sa jag att det var det och han blev superglad. Men det är det inte alls, det är något annat som är överraskning. No koll, jag bara säger massa skit när jag är halvsovandes.

Får se om jag kan ta mig hem med ett-bussen och jobba hemifrån ikväll istället för att få ihop dagens timmar.

Välbehållen

Jag är tillbaka hemma. Helt slut men med väldigt många fina och roliga minnen. Det har varit en händelserik, spännande och härlig helg med min älskade syster.

Jag ska berätta mer för er om resan men idag är jag för trött. Jag ska ta mig en dusch och hoppa ner i sängen. Imorgon är det jobb som gäller och då ska jag säkert kunna hitta en lucka i schemat så jag kan skriva lite om allt.

Sov gott så ses vi imorgon.

/Babushka Jessica

Tidsinställt

Japp, nu kan jag berätta!!!





Vi sitter just nu i ett flygplan på väg till Tallinn, Estland. (FÖRHOPPNINGSVIS) Inte så lyxigt kan man tro men vi ska bo mitt i Gamla stan, mitt i smeten bland fina gränder, restauranger, diskotek och shoppingcenter. Vi ska få lite massage, skåla i champagne, skvallra, ta igen oss och ha det gott.

Jag hoppas verkligen min syster tycker att detta ska bli lika roligt som jag tycker.



Jag älskar min syster, kan ni förstååååå det?!

Nu ska vi köra rätt in i kaklet, all in på baltlyx. Bloggningen lär inte bli något att ha men jag lovar att berätta allt när vi kommer hem igen. Bildbomb och så vidare.

Ta hand om er.


Snart smäller det

Nu är det så himla pirrigt, om bara dyga timmen ska vi hämta upp sis och så draaaar vi. Jag har gjort ett tidsinställt inlägg som kommer upp lite efter ett, där finns all info ni vill ha :)

Nu är det dags att klä sin lekamen, sätta på ett litet ansikte och kolla så att allt verkligen är med.

All in på överraskningar.
Bye lovers!



Fjäsk

Nu görs dom sista förberedelserna. Väskan är snart packad och jag har lyckats att inte avslöja någonting.



Och jag gör rostade harpluttar till Alice, husmanskost för en byracka. Man får fjäska med dom in i det sista.

Svårt att säga nej

Jag hade behövt hela kvällen för mig själv med packning och allt som hör en liten tripp till men man kan inte säga nej till sin syster. Speciellt inte eftersom hon är både envis, tokig och snygg.



- Jag kommer till dig då siiiiis!!
- Njae men alltså jag behöver fixa allt här nu och då kan inte du vara här.
- Joooo, det kan jag. Jag kommer om 30 minuter.

*klick*

Nästan så var det i alla fall.
All in på att smussla hemliga saker förbi ovetande syster.

Jag tar alltid på mig bältet när jag åker ...

dsc00355 (MMS)

Jag tar alltid på mig bältet när jag åker buss och jag är alltid den enda. Whats up with that?! Gör det inte lika ont att krocka med buss? Kan man inte bli lika skadad som i bil? Har jag missat något? Säg gärna till i så fall.


Partyskorna

GAAAH! Sis är på väg till Borås nu och då kommer hon på att hon glömt sina finskor. Katastrof :D

Hon har ju bara fått en packlista av mig och inget mer så varenda liten pryl där kan ju hypotetiskt sett förstöra hela...alltet. Men nu är det löst, hon lånar skor.

 

Om det blir party. Risken finns ju i alla fall när systrarna Ölmesten är på vift.

All in på att packa ikväll och gud förbjude om JAG glömmer något. Jag som ska ha stenkoll på allt.


Köra hårt

Nu är det sista dagen innan lite ledighet, på tisdag ska jag vara tillbaka på jobbet! Och idag tänkte ajg inte slita ihjäl mig direkt. Ska ner på stadens gator och leta lite grejer som ska med på ledigheten och sen åker jag nog hem lite tidigare också, det ska man alltid göra när man ska vara ledig.

Idag var det lite sådär kallt igen, är det meningen att det ska bli lika kallt igen, alltså minus femton typ?

Jag vill verkligen inte. Jag vill bara ha sol semester och paraplydrinkar men det lär jag få vänta på...

Nu kör vi all in på att jobba så vi kommer hem någon gång. 

Förhoppning

Nu har jag gjort alla måsten för ikväll. Jag känner mig helt slut, både fysiskt och känslmässigt. Så nu är det snart dags att krypa ner under täcket och hoppas på att få sova bättre inatt. Jag tror på det ja.

Imorgon är det jobb och packning som gäller. Fy farao vilken härlig helg det kommer bli, bara jag och siiiiiiiis!! <3

Nu säger jag godnatt och önskar er en härlig natts sömn. På återseende imorgon.

Förhoppning

Nu har jag gjort alla måsten för ikväll. Jag känner mig helt slut, både fysiskt och känslmässigt. Så nu är det snart dags att krypa ner under täcket och hoppas på att få sova bättre inatt. Jag tror på det ja.

Imorgon är det jobb och packning som gäller. Fy farao vilken härlig helg det kommer bli, bara jag och siiiiiiiis!! <3

Nu säger jag godnatt och önskar er en härlig natts sömn. På återseende imorgon.

Ny kroppsdekoration

Titta vad jag köpte i oktober men fortfarande inte har använt!!
Fina va! De har haft för långa armband men nu har jag äntligen gjort slag i saken och sett till att de passar. Så fin jag ska bli nu...

All in på plastklockor!


Kul kille

HAHAHA vilken normal människa använder ordet vittja i ett helt normalt protokoll från ett väldigt inofficiellt möte med fyra kollegor?!

Kom igen nu. Vill man glänsa då eller är man bara väldigt kristen?

Laddat upp

Det är två möten idag och shit vad svårt det är att hålla ögona öppna. Nu på det första fick min chefs chef klappa i händerna för att jag skulle komma tiollbaka från dimman. Alla vet att jag slutar röka så vi skrattar åt det men det är ju ändå lite skämmigt.

Nytt möte 13.00. Precis efter lunch när man är sådär lagom svullen och mätt...och trött. Jag får nog gå och köpa mig en godis eller två. Kanske lite Pepsi.

Det här var min första-dags-arsenal för att hålla mig från cigaretterna.

Funkade bra och funkar fortfarande. Att stoppa upp en tuggtobak under läppen när livet känns svårt är himmelskt. Men jag behåller den bara där så länge det känns himmelskt, när känslan jämnas ut tar jag bort den. Man ska inte byta ett beroende mot ett annat.


Inatt har jag sovit så uselt så jag vet in...

Inatt har jag sovit så uselt så jag vet inte vad. Vaknat, somnat, svettats och vridit mig. Det är inte likt mig, jag brukar sova som ett litet barn. Det är nog gifterna som lämnar kroppen. Jag intalar mig själv det i alla fall och känner att insomnia är helt okej en dag eller två.


Innan det är försent

Jag tänker i alla fall inte vara en av de som den 23 juli sitter där hemma och tänker att "ja, det skulle vart jävligt roligt att ha biljetter till Roxettes konsert imorgon. Synd att jag inte köpte några när det fortfarande fanns att få tag på". Risken finns och även om Roxette inte är the band numero uno så är det förmodligen förbaskat roligt att se dem och man lär ju känna igen varenda låt. Härlig atmosfär, ett par öl, hotellnatt och förhoppningsvis en skön svensk sommarkväll.

Så nu har jag köpt två biljetter. 



En av de få turer sommaren kommer bjuda på.

Roligheter

Det är synd att jag inte kan berätta så mycket om vad jag funderar på och fixar och så men en sak kan jag berätta och det är att jag, Emma och kanske Ida ska kolla på Magnus Betnér den 12 mars i Borås. Det ser vi fram emot ska ni veta. Är det Betnér så är det alltid bra och väldigt trivsamt och roligt.



Jag undrar vilken gång i ordningen det är jag går på en show han är med i eller har själv. Sjätte eller sjunde...man skulle kunna säga att ha lever på mig, som en parasit.

Rapport

Jag tackar så mycket för cigg-stödet. Nu har jag klarat av 33 timmar och jag märker en viss skillnad. Igår var jag nog mest chockad och lite småstingslig, idag är det mer irritation. Jag är småsur och vill bara gå och lägga mig och sova.

Nog om det nu, man ska inte älta.

Jag har börjat förbereda helgens bravader med min syster. Kan ju fortfarande inte skriva något om det här men jag ska skriva ett tidsinställt inlägg så ni får veta också...någon gång vid fredag lunch. Innan dess måste jag packa lite och se till att systra mi får med sig rätt grejer och så vidare. Det ska blir sköj!



Lovely!

Bita ihop

Ni får ursäkta att jag inte är så aktiv idag. Jag fösöker koncentrera tankarna på jobbet men var och varannan minut hoppar de över till att jag vill ha en cigarett. Men jag tar ingen och det är det som räknas. Jag har inte ens någon att ta.

Men det är lite jobbigt just nu. Det kryper och killar och...jag behöver inte ens förklara. Det är inte det minsta synd om mig och nu jävlar ska det här beroendet bort. Jag ska aldrig mer vara beroende av något, inget annat än jag själv ska få styra över vad jag vill göra, trycka i mig, röka, lägga under läppen ...Inget ska någonsin mer vara ett måste, bara ett jag kan om jag vill!!

Så det så.
Jag kunde inte ens goggla fram en bild på en cigarett till detta inlägget. Jag vågade inte.

Jag biter ihop och tar en morot istället.

Update:

Update:

Ja men hur går det med rökningen nu då?
Jotack, nu har jag hållt upp i...elva timmar. Det kan hända att det är BARA elva timmar men jag tar det timme för timme och jobbar mig fram. Då är det nog störst chans att man lyckas.

Än så länge känns det: okej men med en liten gnagande irritation i kroppen.

Två för en

Haha jag ska ju sluta imorgon så nu drar jag i mig ordentligt. Är det inte så man ska göra? Så att man verkligen äcklas.



Jag rökte inte två på en gång. Riktigt så långt ska vi inte gå och riktigt så jävla störd är jag inte. Eller är jag? haha For me to know and for you to think about...

Håll tummarna för mig nu i ett par dagar. Eller vadå hålla tummarna, det handlar inte om tur, det handlar om jävlaranama och stake. Och det har jag, och envishet så det svider i ryggraden.

Shop till du droppar

Jag försöker hitta bra garderober. Vi ska ha en mega eller två som blir en megastor i arbetsrummet när det är klart men det är ju helt omöjligt. Alla har helt konstiga bredder och jag vill ha en diff på högst tre centimeter på varje sida. Att det ska vara så svårt.

Billigt vill jag att det ska vara med. Helst. Annars får det väl vara dyrt.

En sån här fast större och med rätt mått...


Man tar slut

Nu har jag varit uppe på taket och skottat bort det värsta. Snö är tungt. Jessica blir trött. Jag stannar inne resten av dagen och tänker inte göra ett handtag.

(kanske bara tvätta en tvätt...och dammsuga...och göra kladdkaka...och plocka iordning lite)


Imorgon är det slut på rökningen. Det får jag inte glömma. Ikväll ska jag röka så mycket att jag änna svimmar.

Helvetesdagen

Det var ju som sagt inte riktigt min dag igår och ännu värre skulle det bli.

Vid midnatt ringer Robban och ber mig kolla så att det inte rinner in vatten i källaren (eftersom det var 4 plusgrader och regnade, massor med smältvatten). Visst gjorde det det. Inga mängder men det rann över källargolvet och jag fick ta med mig skyffel och yxa ut och yxa upp isen som satt sig över brunnen så det kunde rinna in där istället. Det kanske inte låter så hemskt men med halvpanik, det är kolsvart ute och ett ständigt rinnande från taket rätt ner i nacken och ner över ryggen så blev det bråttom.

Jag lyckades. Öppnade upp brunnen och vattnet svaldes ner där.



Då går jag tillbaka in och när jag passerar växthuset så...ser det skumt ut.



Det hade visst gått sönder av snötyngden så nu kan vi inte sälja det. Bara att hysta iväg när snön är borta. En riktig tattarträdgård har vi nu kan jag meddela.

Sen var jag så slut att jag bara stupade i säng.

Rätt in i hjärtat

Jag har en tjejkompis, Ida, som jag umgås med ganska sällan. När vi väl umgås så har vi superroligt men det blir liksom inte av så ofta. Igår loggade jag in på facebook och plötsligt poppade det upp en chatruta.

"Hej jessica. Jag längtar efter dig lite. kram"

Det var så fint. Jag fick tårar i ögonen. Det var inte det här jag saaaaknar dig massooooor som man så ofta skriver till vänner man inte sett på ett tag utan detta kom verkligen från hjärtat (det gör det annars också men förstå skillnaden). Hon saknar inte mig mest i hela världen för det finns såklart andra saker för henne som är viktigare men hon längtar efter mig...lite.

Nej, det var så helvetes fint skrivet va. Rätt in gick det, rätt in.

(jag skulle sätta in en bild på oss två som barn men vet inte om hon tycker att det är okej så detta inlägget får bli utan. Det är känslor så det räcker)

Grrrr

Det går som sagt inte riktigt som jag vill idag. Nu krånglar parabolen vilket innebär ingen skidåkning på tv:n. Det är få saker som gör mig riktigt arg, människor som är immun mot kunskap är en. När tv:n inte funkar som den ska är en annan.

Plåster på såren

För att släta över irritationen över stegen så tar vi en Stenmark-bild. Det kan lyfta vilken dag som helst.


Att det aldrig blir som man vill

Jag ville så gärna skotta av taket litegrann. Det är så mycket snö och nu regnar det på den snön som blir ännu tyngre. Men för att komma upp på taket behöver jag stegen. Ser ni den?



Där ligger stegen, inne i växthuset som är igenfruset. Jag slet och bände och drog men dörrarna rörde sig inte ur fläcken. Som ett hån, jag stod där utanför och trånade efter stegen som jag kunde se i glipan. Jävla stege och jävla växthus.

Det blev inget skottande av tak, bara lite skottande för att ta mg fram till växthuset, sen var jag helt slut. (undrar om jag inte har någon liten infektion i kroppen, känns inte helt hundra)

Nu får vi väl se om takstolarna håller. Eller om Robban är bättre på att slita och dra lite senare i eftermiddag.

Jahapp. Fan.

Att det aldrig blir som man vill

Jag ville så gärna skotta av taket litegrann. Det är så mycket snö och nu regnar det på den snön som blir ännu tyngre. Men för att komma upp på taket behöver jag stegen. Ser ni den?



Där ligger stegen, inne i växthuset som är igenfruset. Jag slet och bände och drog men dörrarna rörde sig inte ur fläcken. Som ett hån, jag stod där utanför och trånade efter stegen som jag kunde se i glipan. Jävla stege och jävla växthus.

Det blev inget skottande av tak, bara lite skottande för att ta mg fram till växthuset, sen var jag helt slut. (undrar om jag inte har någon liten infektion i kroppen, känns inte helt hundra)

Nu får vi väl se om takstolarna håller. Eller om Robban är bättre på att slita och dra lite senare i eftermiddag.

Jahapp. Fan.

God morgon

Jag vaknar, två mackor med kräftost och en skål med vaniljyoghurt senare ska jag ut och skotta ner snö från taket. Håll tummarna för att jag har min lekamen i behåll när jag är färdig. Okej, inte färdig men när jag gjort så mycket jag orkar.

*gäsp*

Hur är det när ni ska sova, hur känns det?...

Hur är det när ni ska sova, hur känns det? Märker ni det eller säger det bara boom? Jag märker det allt som oftast. Jag ligger där i sängen eller soffan och så tänker jag på något men så skenar liksom min tanke och blir helt tokig och orealistisk och så tänker jag att den tanken var ju inte helt normal, skönt snart somnar jag. Och så slocknar jag. Härligt. Det är snart dags för störda tankar.


Vi hejjar



Jag och Alice ligger och kollar på Lets dance. Min förhandsfavorit är herr Bagge medans Alice föredrar Frank. Hon gillar stora starka grabbar.

Så tight ligger vi i soffan, vi gnuggar mot varandra för att få lite mer plats men ingen ger sig så då får vi ligga och svettas lite. Jag ser ut som att jag gråtit, men det har jag inte, inte en endast tår. Jag ser förjävlig ut helt enkelt, det ser jag nu, men det vet ni att jag bjuder på. Som ett litet tillägg, jag har inte duschat än efter träningseftermiddagen, äckligt va?! Ja, så har ni nog aldrig gjort, ni hoppar alltid direkt in i duschen. Fuck you.

Njutning

Det känns som en njutarhelg denna helgen. Idag bjöd jag min man på lunch på det bästa lunchstället i stan, nämligen Royal thai eller golden elephant eller vad det nu heter. Okej att någon blivit mördad där inne and so on, de gör den bästa maten.

Efter det åkte jag och mor 7 kilometer skidor och sen skottade jag halva altanen (sen fick min rygg nog). Så nu kan jag gotta mig i soffan utan dåligt samvete.



Hej säger mamma och så snyfter hon sig lite i näsduken hon tagit med.


Vi har en lugn kväll här hemma, en riktig ...

dsc00334 (MMS)

Vi har en lugn kväll här hemma, en riktig svenssonkväll med tacos och tv. Alice tycker inte att programtablån är något vidare så vi leker en stund med ett snöre och jag inser att jag behöver nya mysbyxor.


Våran dag

Idag är det min och Robbans dag, det är det alltid den 5 varje månad för det var den 5 oktober 2008 som vi förlovade oss. Nu blir det alltså två år och tre månader på dagen. Härliga tider.




Han är en pärla.

"I love you, not just for what you are, but for what I am when I am with you"

Grattis och kärlek till oss.

The sleepwalker

 

Nej, jag gick inte i sömnen inatt men nu sittandes på kontoret kan jag inte bestämma mig för om jag fortfarande sover eller om jag bara är helvetiskt trött. Har sovit oroligt och vaknade 03.21 då jag trodde jag hade försovit mig och under en stund legat och funderat på om jag skulle ta 8-bussen istället.

Jag får planera in för en tupplur när jag kommer hem. Innan det är dags att ladda inför kvällens happening som är en spelkväll hos en vän och dennes sambo. Jag och Robban ska dit och umgås, skratta, spela och vinna.


Inget speciellt alls faktiskt

Det har varit en renoveringseftermiddag och därför inga intressanta bilder att visa. Vi har slagit sönder och mammas Lasse har kopplat el. Det är han superskicklig på och glada är vi för det. Han tog med sig våra sopor också, det ni.

Nu ska jag kalasa på spenatsoppa. Den bästa soppan som finns för den påminner om dagis. (regression- man går tillbaka i utvecklingen)

Sebastian

Kommer ni ihåg Sin with Sebastian, hans singel som man ständigt gick och sjöng på?

"Shut up and sleep with me, come on why don't you sleep with me..."

Jag var tvungen att googla den där låten och det visade sig att man var ca 11 år när man gick och nynnade på den, alltså 1995. Därefter googlade jag fram texten till sången

"Don't be afraid of doing what you're best at, shut up"

"I love your body
Not so much I like your mind
Infact you're boring"

Det är en jävligt trashig låt. Det visste inte jag när jag var 11 år och jag borde verkligen inte ha gått runt och sjungit på den, det borde ingen gjort. Den spelades på discona med, tumme upp för det, kommer ni ihåg?



Här är den provocerande tyska mannen. Hade jag varit min mamma när jag var 11 år och då träffat Sebastian så hade jag gjort kaoz med honom...klippt han toung.


Koncentration

Jag kom fram till jobbet, bussen hade klarat de snöiga vägarna och plockade upp mig snart efter att jag skrev förra inlägget. Så nu sitter jag här, inte lika trött som jag ahde trott men lite svårt med koncentrationen är det. Jag hade bestämt mig för att producera som en tok idag men det blir nog medelmåttigt.

Jag tänker på annat. Som att:

- Jag är lite smutsig under naglarna men har inget att peta bort det med. Äckligt.
- Min psykologilärare har blivit en barbie, pumpat brösten och läpparna och nu förmodligen åkt fast för förskingring
- Ska man ha en strömbrytare till en fönsterlampa som sitter mitt på sladden eller vid kontakten.

Nej, jag blir inte klokare.

Jag står mitt ute i snömodden denna morgon...

dsc00329 (MMS)

Jag står mitt ute i snömodden denna morgon och undrar om bussen behagar komma. Börjar bli kallt och blött om fötterna nu.


Nattis

Nu har byggnadsingenjören stannat uppe allt för länge för att ge arbetsledaren order om vad han ska ta ner för väggar imorgon med tigersågen. Hoppas han inte tar för mycket, he likes to go wild.

Nu kommer jag förmodligen vara lika trött imorgon som jag var idag. Skönt att veta redan idag.

Känner mig lite krasslig, ont i halsen, lite snuva och för två timmar sedan började min visdomstand bråka. En liten infektione (uttalas med fördel italienskt) kan jag tro. Nog om det, nu ska jag lägga mig.

Vi säger så. Sov gott. Händerna på täcket och söta drömmar.

Nu snackar vi smått

Jag bestämde mig för Familjen Annorlunda, mest för att jag glömde zappa vidare. Glada människor och härliga barn som gör roliga saker tillsammans. En idyll kan man tycka.

Det tycker inte jag.

Jag är äldst av tre syskon och fick under min uppväxt vara den rediga som hjälpte till och som tog hand om mina syskon emellanåt. Om jag ser tillbaka så var jag den som fick minst uppmärksamhet när mina syskon väl hade kommit till världen, då fick jag ta ett steg tillbaka av helt naturliga skäl. Jag har inget att klaga på, jag hade det jättebra och fick det jag behövde.

Men...om det hade blivit ett barn till eller, som i Familjen Annorlunda, fem syskon till då räcker inte tiden till. Två vuxna människor med jobb och intressen kan inte ge åtta barn den uppmärksamhet varje barn behöver. Det bara är så. Det finns bara 24 timmar per dygn och även om barn umgås och lär av sina syskon så behövs mamma-dotter-tid och pappa-dotter-tid. Ju mer desto bättre. Det gör att man utvecklas och knyter an till sina föräldrar. Man får någon att se upp till och att lära av. Ja, då tycker folk att när man skaffar barn så får man lägga sina intressen åt sidan, barnen får bli ens intressen. Men är inte det lite synd? Ens intressen är en del av den man är och för att kunna ge allt 23 timmar om dygnet så kanske man kan behöva göra något man själv brinner för 1 timma.

Jag vill inte ha mer än ett barn, det tycker en del är egoistiskt. Vad är det då att skaffa åtta barn? Jag kommer i alla fall ha tid att ge min son/dotter uppmärksamhet, tid och kärlek. Det är det viktigaste som finns och säga vad man vill men att skaffa barn överhuvudtaget är väl en 100% egoistisk handling? Är det inte så?


Då var det dags för arbetsrummet

Jag sa efter nyår, jag ville så gärna slippa röran under julhelgen. Nu har det visst redan blivit efter nyår och idag när jag kom hem hade Robban börjat riva ner tapeter och riva upp golv. Nu under kvällen är det jag som måste riva ur min garderob och hänga upp på den där klädställningen (som att den ens i fantasin skulle räcka). Jag hoppas kunna rensa lite också...Jaja, vi ska i alla fall lägga nytt golv, slå ut de inbyggda garderoberna för att sätta in nya, få upp renoveringsgips alt. renoveringstapet, tapetsera, och sen allt tråk som lister, foder och sånt tjafs.



Det kommer ta tid såklart. Nu när jag sitter här och tittar på bilden så ska vi nog passa på att byta fönster också när vi ändå håller på. Jag ska ge er en efterbild när det är färdigt. All in på renovering.

Jag gör reklam



Jobbet sponsrade mig med en jacka idag och jag sprang in direkt på toa och tog kort på mig med den. En softshell utan luva och med bara en yttepytteliten logga, precis vad jag behöver när det är dags att ta sig ut och springa igen. Har en sen innan men med luva och det blir lite flaxigt. Jag funderar faktiskt på en tur i veckan om bara snoret i näsan slutar rinna och täpptheten släpper. Jag behöver verkligen kunna andas med båda näsborrarna och munnen när det är dags!

Vi ska prata om små liv

Idag är det en tv-kväll det ska gudarna veta. Robban jobbar och det betyder dokumentärer. De kan egentligen handla om vad som helst bara det är spännande och lite utöver det vanliga.

Så ikväll väljer jag mellan nya säsongen av "Familjen annorlunda" och "Kvinnan med jätteben". Den sistnämnda har jag nog sett förrut så är det inte en ny kvinna som fått megaben så får det bli den annorlunda familjen som roar mig i tv-soffan.



Efter jag sett den så kan vi prata barn. Jag säger vad jag tycker och ni bara läser eller så skriver ni att jag har fel och är dum i huvudet och övertygar mig om något annat. det blir en trevlig kväll.

Jag fixar det

Hur går det med era nyårslöften? Eller det kanske inte blev några?

Jag jobbar ju på att "bli bättre" och första steget i år blir att sluta vardagsröka. Jag dricker alkohol kanske 10 gånger per år och då kommer jag tillåta mig själv att ta en cigg eller två men för övrigt ska det vara nolltolerans. NOLLTOLERANS. Jag börjar kämpa på måndag. Jag ska lägga ett oöppnat paket cigg hemma så jag kan titta på det och berömma mig själv för att jag fortfarande inte öppnat det.

Första belöningen för att jag slutat kommer redan efter fem dagar, nästa fredag, då jag och min syster ska hitta på roligheter ihop i ett par dagar. Kan inte berätta mer om det eftersom det fortfarande är en hemlighet. Vad vi ska hitta på alltså, inte ATT vi ska hitta på något.

Andra belöningen kommer i februari då jag och min bror ska iväg på en liten skidresa till Lindvallen och krossa danskarna i backarna.

Jag tror på mig själv denna gången, jag vet att jag fixar det även om första veckan kommer bli en lång vecka med myror i benen, städmani, träningsmani och så vidare. Jag får stå ut och skylla mig själv. Min stackars sambo får försöka stå ut och tänka på så gott jag kommer lukta.

Ett bra upplägg. Jag fixar det. 100% säker. Kan jag räkna med erat stöd?


Segt som bara den

Det blev som jag trodde, jag är sjukt trött och det känns som jag glömt huvudet hemma. Jag har ändå fått sova nästan sju timmar inatt men det hjälpte inte. Hur sak detta gå!? Jag får hoppas och tro att det blir bättre allt eftersom dagen går.

Igår satt vi hela kvällen vid våra datorer, jag och mannen. Han försökte lära mig lite photoshop och jag försökte få honom att få till en ny design till bloggen. Jag gick och la mig vid halv elva och sen satt han kvar och testade och fixade. Den ska inte riktigt se ut som den gör nu men allt kan ju inte gå på ett kick. Tänk på det ni.

Nu all in på jobb. NOT.

Det känns lite tungt denna kväll

Okej, klockan är sex och ångesten är nästan här helt och hållet. Då kommer jag på att jag skulle jobba lite hemma under ledigheten men har glömt av det tills nu. NU PÅ SÖNDAGEN INNAN. En sån jävla bitchslap på mig själv.

Vad tror ni händer då? Tror ni ångesten blir lättare att handskas med?
Jag öppnar min jobbmail.



Och möts av ritningsunderlag efter ritningsunderlag.

Jag känner att det spelar ingen roll hur mycket jag försöker idag för jag kommer inte få ordning på det. Jag lämnar det därhän och förstår att imorgon blir en ännu värre dag.

Vi ses då, på andra sidan söndagskvällen. All in på chill nu.

Bra skitstart

Ja, nu känns det som att man börjar ta igen sig från nyårnatten. Jag har dragit på mig en snorförkylning men annars funkar kroppen bra denna morgon. Det blir en promenad ut i skogen med vän och hundar för att dagen ska få en så bra start som möjligt.

Bra start på en söndag, är det ens någon idé när hela dagen ändå mer eller mindre kommer bestå av arbetsångest?!

Vi får se hur detta utvecklar sig.

Älskade mor

Man vill egentligen bara slappa och ta det chill idag men kvällsmat ska man ändå äta och då blir det till att äta den hemma hos min mor. För det är hennes födelsedag idag! Världens bästa mamma fyller 50+ och då packar vi såklart med oss hunden, tar på oss finskorna och åker till henne med present och glada miner!



Rödvin och rostat bröd klädd i festtopp.

Det gick bra igår. Jag var lagom onykter o...

dsc00304 (MMS)

Det gick bra igår. Jag var lagom onykter och för första gången i mitt liv drack jag rödvin och tyckte om det. Nu är det nytt år med nya möjligheter och en ny sommarsemester. Vi börjar året med chips cola och skidor. Inte fy skam om du frågar mig.


RSS 2.0