< Till bloggens startsida

Hon får inte ställa in

NEEEEEEEJ!!!! Hon kanske ställer in!!

Fan vad besviken jag hade blivit. Inte för att vi stannar hemma då men...åhnej. Då blir det väl någon tråkig fest eller utgång istället ;)


Leta fel

Vi har fått vrida tillbaka klockan en timme, fått en timme extra. Ändå kan man inte vara nöjd tydligen.

Folk som klagar på omställningen nu på hösten borde skämmas. Snacka om att leta fel i vardagen.

Ja, det var bara det.


Måndag och fredag

Måndag igen ja, det är inte annat än måndag och fredag, som vanligt. Helgen gick som i ett nafs och om man kisar så är det inte långt till nästa. Extra nära för mig eftersom jag bara har två jobbdagar innan jag draaaar!!

Man kan inte annat än längta.

Men ska man åka med gott samvete måste man ligga i fas och det gör jag väl inte riktigt just nu. Det blir jobb och slit både idag och imorgon men sen...

(har jag tur hinner jag även pressa kroppen lite också med en löprunda, en hård)


Bandvagnen, det är jag

Jag bara KÖR över fredagen. Helvete vad jag producerar. Och ingen lunch blir det, don't feel pity, det var bara ett konstaterande.

Nu kör vi. Det är fredag. Inget ska förstöra känslan.

Bandvagnsmode.


Man har inte roligare än man gör sig



Just nu längtar jag efter de här brudarna!! (ja det är ett gammalt kort) På onsdag girls, i Stockholmo, Rihanna, Loud, good girls gone bad. Ja. jag säger då det, håll i hatten!!


Vi blev kompisar

Det gick toppenbra på gymmet igår. Kändes som vi blev kompisar även om nerverna satt lite utanpå när jag och Pungen stegade in. Rent, fräscht och härligt.

Svettig blev jag såklart med. Varför måste jag alltid svettas i ansiktet och nacken? Som en man. Tack för den genen, pappa!!

Något som är säkert är att det inte var sista gången. På fredag ska jag och Pungen pressa våra magar, rumpor och lår i något som tydligen ska vara hur jobbigt som helst. Jag ser fram emot det. (sägs att man inte kan röra sig dagen efter men jag hoppas det är en lätt överdrift)

Annars är denna dagen till för att ta tag i jobbet. Eftersom jag ska vara borta onsdag och torsdag nästa vecka så har jag ännu mer att göra just nu. Bit ihop och kör bara. För jobba i helgen, det tänker jag INTE göra!


Härliga killen!

Hinner med att visa denna i alla fall, så nöjd...:D



Svämma över

Det är så mycket på jobbet nu. Det svämmar över. Försöker räcka till men det är på gränsen hela tiden. Fan vad kass man känner sig då. Vill inte lämna ifrån mig något halvdant heller, det är liksom inget alternativ.

Jobba över?
Jobba hemma?
Skicka vidare jobb?
Göra ett dåligt jobb?
Slarva?

Jag ska inte klaga, bara bita ihop och do what I'm told. Sir, yes sir.


Som Carolina Kluft

Idag är det första gången på Sportlife, det ni! Min Sportlife-oskuld ska tas. Hur kul kan det bli?! Ganska så. Jag är superladdad, ska slå på mina lår som Carolina Kluft innan Indoorwalkingen för att visa de andra att jag slår de alla...

Nej, jag vet, det är klart det inte är en tävling.

Men jag ska göra mitt bästa och fick rådet att ha ordentligt motstånd för man klarar mer än man tror. Så är det ju. Inget fegande, all in!!



Ni får ingen bild

Här skulle jag lagt upp ett kort på mig själv idag. Jag har stylat lite extra, kavajen är på, ser proper ut helt enkelt. För idag ska jag till banken och då måste man vara lite extra tycker jag. (sen om det hjälper är ju en helt annan historia)

Men så kom jag till jobbet.

- Vad du ser ut, har du inte sovit hemma eller?

Så nu får ni ingen bild.

En lallare

Ska vara handledare för någon som ska lära sig ett program jag tydligen kan men som jag hatar. Hur ska jag klara av att inte yppa det? Måste vara entusiastisk. Hoppas det är en bra människa och ingen lallare.

Fan är min enda tanke.


Det är bara att köra

Det har varit helg men föga imponerande saker att rapportera. Jag förlorade bowlingen mot min bror, BFF och Linnea, i lördags var jag bara hemma och tog det lugnt med Alice och igår...ja vad gjorde jag igår, träffade en vän. Det var väl det. Skönt. Nu är jag i fas och hostan är så gott som borta.

Den här veckan däremot har jag planer i stort sett varje dag och till på köpet är det stressigt på jobbet. Vilken dag ska jag jobba över tro?! (får man redan på måndagen längta efter helgen?)



Kommunist-Jess skriker KÖR!! och då är det fan ingen som mopsar upp sig eller sätter sig på tvären, det är ett som är säkert!

Back to where I belong

Laddar! Om 30 minuter är det dags för mina lår att bekänna färg. Första löppasset på två veckor. Känns bra, känns som det finna kraft därinne. Så länge halsen håller och inte vill hosta ihjäl sig.

LADDA!!!!

För att min bror är bättre än din










(jag tänkte först tagit lite mindre smickrande bilder men nej, det var ju mer menat som en "hyllning". Och tjejer, han är tyvärr ganska upptagen men jag säger till om det ändrar sig)


TGIF - igen!

Jobbade som sagt över igår och det gick fint. Fick mycket gjort och hade en bra kväll trots att den spenderades i Alingsås :) Kan till och med betyda att jag kan ta en tidigare buss hem idag.

Min hosta har lagt sig med, bara lite ibland. Därför blir det no mercy idag, jag ska testa löpa. Hade velat springa tills benen och hela kroppen skakar för att ta igen det jag missat men det är nog ingen bra idé. 4 km kanske, känna på det, känna hjärtat pumpa och lårmusklerna arbeta. Näst bästa känslan.

Det var min dagsrapport. Jag återkommer.



Lite växlande





Ser ut att vara en bättre dag idag än igår. Ingen risk för regn, tur det, det är så tråkigt när det regnar och man sitter inomhus.


Intrång



Om jag hade fått säga en komiker som jag verkligen avskyr så hade det utan tvekan blivit Petra Mede. Jag klarar inte av kvinnan av många olika anledningar. Bara synen av henne eller hennes namn gör mig på gränsen till irriterad.

Igår tog jag en dusch och vem hade bosatt sig på min skärm när jag kom tillbaka? Fanskapet. Där satt hon och log det där äckliga leendet...jag satt en lång stund helt paralyserad...sen stängde jag locket på datorn för att slippa parasiten. Och nu sitter jag här på jobbet och tänker på att hon fortfarande bor där, varför tog jag inte bort henne? Ikväll Petra, då åker du ut med huvudet före, var så säker!!

(hämnden är ljuv bror, åh så ljuv)


Tittut-leken

Äntligen torsdag, eller? Nu är det bara en dag till och sedan är det återigen helg!
Tyvärr är det supermegaduperstressigt på jobbet så jag får nog sitta kvar ett bra tag idag, allt för att slippa jobba över på en fredag. Kämpa Jess!

Igår kom Alice som sagt, vi kramades och busade och promenerade...och så var hon förbannad på brorsan. Han retades, körde tittut-leken fast med andra läten, precis när vi skulle sova. Arg hon var!! Morrade, skällde och betedde sig allmänt uppstudsigt. Sa väl till honom på skarpen antar jag (jag har lärt henne att man inte ska acceptera vad som helst vid sänggående)


Lite elakt kan jag tycka

En bild från en tidning jag tittade i på lunchen.



Jag kan tycka att det är lite elakt att inte säga till henne, innan fotot tas, att hon har en hel pannbiff mellan tänderna.


Om bara två veckor...

Nu är det inte mer än två veckor kvar till den lilla resan. Huvudstaden ska få finfrämmat ju, systrarna Ölme och Katten, inte helt dumt! För Rihannas skull åker vi alla de däringa milen.



Så nu är det nästan bara hennes låtar i IPoden som gäller. Inte för att jag inte kan texterna men för att peppa. Jag tror det kan bli en resa att minnas och då inte bara för att vi ska se en av världens sexigaste kvinnor med några av världens bästa låtar uppträda...utan även för att jag tror det blir pocolocooo!! Peppa Katten och sis nu!


Homosexuellt psyke

Idag var det 32 år sedan socialstyrelsen avskaffade homosexualitet som psykisk sjukdom! Grattis säger vi till de homosexuella som inte behövde/behöver vara psykiskt sjuka längre. Vilken lättnad!


Bättre och bättre

Host host, det går bättre, sov fem timmar inatt. Det överlever man på. Slummer på bussen så är jag fit for fight!!

Idag blir det fika på stan och sen kommer min Aliiiiiice! Åh så vi ska kramas! Kanske en långpromenad för att sträcka på skånkerna (skonkerna?).

Annars har jag inget att komma med eller delge er. Vi avvaktar så återkommer jag senare idag. Tjipp! 




Helt slut som människa

Två och en halv timmas sömn inatt och issues på det personliga planet har gjort mig fullständigt utmattad idag. Jag ooorkar inte, hoppas på sömn inatt och en riktigt bra morgondag, jag behöver det!! Men man ska vara glad var dag och det har jag hunnit med emellanåt!! :)

Jobba över på torsdag, kan bli så, men det är helt okej. Kan behöva komptimmarna om alla mina planer ska gå att genomföra och det vill vi ju...eller hur?

Förresten, i den översta Gavin-låten i förra inlägget. Vid 2:15, kolla kolla.

Det var bara det. Nu blir det kuckelimuckmedicin och kudden. Och hostan. Vi är nästan kompisar nu så mycket tid som vi ändå spenderar ihop.

Natti!!




Det slutar alltid med att han kommer tillbaka

Av någon anledning kommer jag alltid tillbaka till Gavin Degraw. Vi är ifrån varandra i väldigt långa perioder men så plötsligt står han där igen och jag bara älskar det. En del av låtarna är som balsam för själen, får mig nästan att rysa...och så är det ju ganska trevligt att kolla på videosarna med. Helt klart. Två av favoriterna:






Inplanerade roligheter

Äh skit i det, datorn ska fixas och då fixar jag annat. Konverserar, socialiserar, ringer samtal (med min förkylda häxröst såklart) och fixar fika till männen här.

Fick en förfrågan i helgen om att åka en weekend eller helg till London. Det gjorde mig pirrig. Klart jag ska åka till London. Nu gäller det bara att hitta ett datum men kanske framförallt lösa allt här hemma först. Eller det mesta iaf.

Att ha roliga saker inplanerade är A och O. Kan vi bestämma det? Till er som inte har något roligt inbokat att se fram emot, fixa det idag. Det är tråkmåndag och man gör lite vad som helst för att lyfta en sån här dag, inte sant?

- Stockholm i början av november
- London framöver
- Förhoppningsvis skidresa i februari-mars

...vad tror ni?


Men god morgon då

"God morgon Jessica! Måndag morgon. Vassego, ha en jävligt bra vecka!"
"Eh va, blåskärm, datorn har gått åt h*e eller? Jag orkar inte..."
"Att den har!!"



Man får vara glad och ha roligt

Jag tog en bild på Ida igår som jag tänkte lägga upp i detta inlägget och skriva om vilken bra kväll det var men jag får inte lägga upp den. Försök fantisera fram en bild där hon sitter i sina svarta fina byxor, kråsskjorta med knytning i halsen. I ena handen en cigg, i den andra ett glas bubbel. Och så skrattar hon helt hysteriskt. Så såg bilden ut.

Och vi hade en helt perfekt kväll. Vi skrattade, vi grät lite, vi skålade, dansade och pratade. Sen blev det utgång. Grand denna gången och där var också allt perfekt. Det var nästan som att vara hög på starkare grejer än alkohol, allt var roligt, härligt...hela världen log.

Summa summarum, en av de bästa kvällarna på länge.

(och jo, man får vara glad och ha roligt trots att alla delar av livet just nu inte gör en sprickfärdig av lycka)

Att börja på gym

Jag har äntligen bestämt mig för att börja på gym. Jag har gått ner mina kilon och nu är det dags att forma också. Vill inte bara vara...tunn...jag vill vara fit. Om det går. Så nu börjar gymträningen nästa vecka om min förkylning kan släppa taget. Både styrketräning och pass. Förmodligen även någon gång i månaden med en PT. Om jag hittar någon bra vill säga, en hård pushande skulle passa mig.

Inspirationsbild:



Man måste ju inte svanka så men OM jag svankar på en bänk så vill jag se ut sådär.

Precis som bra som vi hoppades

Åh vad David Batra var bra igår!! Vi skrattade och skrattade. Ända till hans show tog en lite mer allvarlig vändning och han berättade om hur han funderade på att ta livet av sig...då satte min hostattack igång. Jag kunde ju inte sluta!!! Förberedde Heléne på att jag kanske var tvungen att gå ut men bet ihop och låtstsades att mina tårar kom sig av den sorgliga historian Batra berättade. De kom sig av att hålla inne hostningar. Har ni försökt med det någon gång? Det kliar i halsen, tillslut kommer tårarna och efter det spelar det fan ingen roll vad man göra. Hostan bara sprutar ut.

Men jag överlevde.

Sev blev det vin och precis som planerat blev det inte mer än ett glas. Och en drink. Ingen betongkeps idag, bra Jess!!

All in på lördag?

Känslan som infinner sig



Fredagskänslan! Ses vi på stan?


Bror blir kamelfösare

Kommer ni ihåg för längesedan när Alice ville porträttera Jesubarnet i sin linda? Kanske ni inte gör för det var ett tag sedan. Igår var det brorsans tur att porträttera.



Inte Jesubarnet, han väger 90 pannor för mycket för det men kanske en elak kamelfösare? Vi lekte med nytvättade lakan utan att på något sätt syfta på snusk. Världens bästa bror, vad hade jag gjort om jag inte fått bo hos dig, vad hade jag gjort om du inte funnits där när jag vill prata om ALLT förrutom mitt privatliv, vad hade jag gjort utan alla skratt och hyss vi fyller kvällarna med?!

Måste vara produktiv

Jag är tillbaka på jobbet. Så skönt!!
Jag kommer aldrig kunna bli en bra hemmafru, det är bättre det är jag som jobbar och drar i pixen. Jag hade blivit rastlös och känt mig oproduktiv. Slapp.
Det är sådär småhärligt att se högen som väntar på en när man varit borta ett par dagar. Då vet man att det är bara att lägga i högsta växeln och projektera som aldrig förr. Ringa alla på listan, lösa problemen, övertyga snickare om att det går och...så kanske jag hinner fika lite med.



Hade fått en ny kalendar också. För 2012. 2012 ska jag göra till mitt år!

Nu har de stuckit, tack

Sådärja, då är vi tillbaka på det vanliga antalet läsare. De som vill gotta sig i andras olycka eller bara ha skvaller att föra vidare verkar ha förstått att jag inte tänker bjuda på något sådant. Det känns skönt. Nu är det bara jag och ni, de andra har stuckit. Lugnet är tillbaka och vi går tillbaka till "vårat".

"People gonna talk, whether you're doin good or bad" som Rihanna så klokt sjunger.

När man behöver skratta

Sa jag att jag var på 30-årsfest i lördags? (förmodligen där jag drog på mig förkylningen) Min favorit Heléne blev tant och en av presenterna hon fick av mig innehöll två biljetter till David Batras standupshow på fredag. Jo, jag tog förgivet att hon skulle ta med mig. Tänk vad snopen jag skulle blivit annars mahahaha!!

I alla fall. Det är morgondagens plan och vi båda behöver skratta så det blir förmodligen succé.


Jag lovar, David, imorgon finns bara du, ingen annan. Jag ger dig all min uppmärksamhet, ta vara på chansen!!

Det som håller mig vid liv

Det är detta mitt liv handlar om just nu, det ni ser på bilden.

Underbart trötta Alice. Nypromenerad och nyäten. Då mår hon fint den lilla gynnaren.
Mina kläder i resväskor. Det blir skrynkligt och ordentligt rörigt när jag ska hitta något att sätta på mig men vad gör det, kläderna finns där och det gör mig glad.
Bäddsoffan där jag kurerar mig. Helt okej hårdhet förrutom en liten glipa mitt under skuldrorna.
Nässpray. Åh nässpray. What can I say!
Den enda boken min bror har hemma. Martin Svenssons "utlämnande" skrift. Fy fan vad jag inte vill läsa om honom men jag har som sagt inget val. Det är om möjligt ännu tråkigare att bara ligga och titta upp i taket.



Imorgon räcker det, då åker jag till jobbet. Fredag på jobbet är alltid lite härligare än andra dagar, det vet ni. Då byggs den där helgkänslan upp och kollegorna är glada och förväntansfulla. Så får det bli. Imorgon ignorerar jag allt vad förkylning heter, precis som jag brukar, och kör all in på jobb!!

Kraven är inte så höga

Jag är en sjukling, inte mycket att säga om det. Jag snyter mig, sprayar nässpray, läser, duschar och svettas. Den värsta ångesten att sjukskriva sig från jobbet. Imorgon får jag bannemig jobba lite hemifrån om min hals ska fortsätta jävlas...

Vi säger så för idag kan jag tycka. Kräv inte för mycket av mig. Jag är sjuk. Helvete Lars-Olof!!

Så på morgonkvisten hittar jag den, som en...

dsc00786 (MMS)

Så på morgonkvisten hittar jag den, som en fet diamant i en höstack! Äntligen ska jag kunna andas. Jag märker det när jag trycker. Den är slut, den är för helvete slut!! Ett hån! Kastar den rätt i väggen och sjunker ner på golvet...är det min karma som tar mig?


Som en stålborste i halsen

Vill börja med att tacka alla i min närhet. Ni är som en galge i min tröja när hållningen är åt helvete, om ni förstår.

Sen då?
Jag har råkat svälja ett sandpapper som satt sig precis bakom gomspenen. Och min näsa rinner kan man säga. Lite sjuk, men det har aldrig stoppat mig innan och inte heller nu. För kort klänning i helgen, det var kallt.

-------------------------------------

"Vad ska jag ha för frisyr, sis?"
"Jag ska inte ha någon frisyr"

- systrarna Ölmesten

------------------------------------


Snart tillbaka

Jag repar mig och beräknas vara tillbaka här imorgon. Jag ska försöka skoja till det emellanåt och vara så mycket allinjessica jag kan men detaljer om vad som händer i mitt privatliv just nu kommer jag utelämna. För allas skull.

Bryt ihop, bit ihop.

Jobbigt

Det är väldigt jobbigt nu. Jag bor inte längre ihop med Rob. Hoppas ni har överseende, jag är snart tillbaka...

RSS 2.0